stavros_d80 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2019 Άντε και καλό χειμώνα φθινόπωρο!... 1 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ!!!!!! Επεξεργασμένο 13 Σεπτεμβρίου 2019 από Konstantinos Dritsas 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2019 To επόμενο μου synth πιστεύω πως θα είναι το modx6, το μικρό montage δηλαδή και θα κάνω σπουδαία κομμάτια με αυτό μια μέρα. Το ξέρω. Το σκέφτηκα πολύ, τα ακούω τώρα τελευταία όλα του ανταγωνισμού, μελετάω δυνατότητες των οργάνων, συνδεσιμότητα και τέτοια και κατάλαβα πως το yamaha θα είναι η επιλογή μου για τα επόμενα χρόνια. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2019 Guru Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2019 Καθόλου αντιπροσωπευτικό. α) Τα τρία από αυτά τα μηχανήματα είναι workstation και το τέταρτο piano. β) Οι δοκιμές και σε όλα είναι μόνο με ήχους πιάνου. γ) Δεν γίνεται αναφορά σε άλλες μάρκες και άλλα μοντέλα όπως για παράδειγμα Roland RD-2000, Dexibell Vivo και γιατί όχι Casio, αφού ο δειγματισμός γίνεται με ήχους πιάνου. δ) Αφού τα τρία τουλάχιστον είναι workstation, γιατί δεν γίνεται επίδειξη δυνατοτήτων; 1 ώρα πριν, Konstantinos Dritsas είπε To επόμενο μου synth πιστεύω πως θα είναι το modx6, το μικρό montage δηλαδή... Πολύ καλό το modx6 από πλευράς ήχων, το κλαβιέ όμως για πολλές κλωτσιές. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τα βγάζουν όπως παλιά σε rack;;;
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Πολύ καλό το modx6 από πλευράς ήχων, το κλαβιέ όμως για πολλές κλωτσιές. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τα βγάζουν όπως παλιά σε rack;;; για τους ήχους και το integration με το pc πιο πολύ. Για το κλαβιε ναι, δεν είναι και ότι ευχάριστο, αλλά για τη χρήση που το θέλω προσωπικά δεν με απασχολεί στη φάση που βρίσκομαι. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
loucas Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2019 Σωστοϊ όλοι για τα σχόλια.Για μένα κάθε όργανο εάν υπάρχει η δυνατότητα βέβαια πρέπει να δοκιμάζεται και στα χέρια στά δάκτυλα.Πολϋ βασικό η αφή.
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2019 Guru Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2019 Σημαντικό.
foxxx Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας κύριοι. Είδα φίλους εδώ σε αυτό το θέμα και μπήκα να πω την καλησπέρα μου μετά από κάμποσο καιρό. Καλή χρονιά σε ολους το Nord δεν κατάλαβα γιατί το έχουν στην σύγκριση έχει δίκιο ο Μανώλης. Κώστα και άλλοι μου το έχουν πει για το Modx λέω να πάω να το δω από περιέργεια από κοντά όπως πολύ θα ήθελα να δω και το Roland Επεξεργασμένο 27 Ιανουαρίου 2020 από foxxx 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση