Christos. Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Καλύτερα Ιαπωνία παρά ... η απονία (της gibson...) :lol: :lol: :wink:
dimicupo Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Γκούχου γκούχου......κάτι μυρίζει πάλι......βλέπω να πλακωνόμαστε για το άν η mercedes είναι καλύτερη ή η bmw....... θυμήθηκα ένα παμπάλαιο τεύχος του mad που σε μια φάση είχε τύπους που φόραγαν μπλουζάκια με διάφορα συνθήματα επιγραφές,και λεζάντα είχε " τι θα θέλατε να γράφουν ? " ενας λοιπόν φορούσε μπλουζάκι με το λογκο πασίγνωστου αναψυκτικού και στη νεα βέρσιον το μπλουζάκι του έγραφε... "ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΠΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ"............ :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
liakos Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 εμενα μου αρεσει! Practice cures most tone issues - John Suhr
dimicupo Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 εμενα μου αρεσει! Ποιό ??? το ταυράκι,το να πλακωνόμαστε ή να διαφημίζουμε δωρεάν πολυεθνικές ??? 8) Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
liakos Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 εμενα μου αρεσει! Ποιό ??? το ταυράκι' date='το να πλακωνόμαστε ή να διαφημίζουμε δωρεάν πολυεθνικές ??? 8)[/quote'] ΟΛΑ! Practice cures most tone issues - John Suhr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση