ex-freemindgr Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Επιτελους, ενα synth της "ταβλας" Κοιταξτε και τα υπολοιπα video απο αυτοσχεδιασμους
boukas Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Κάπου εδώ μέσα πρόσφατα έχουμε ξανααναφερθεί σε αυτό :wink: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Alchemist Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Τι ειν' τούτο;;; Σοβαρά τώρα, πως ακριβώς λειτουργεί αυτή η πατέντα; Yes it is!!!
NemOOO Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 To έχουμε ξανα αναφερει σίγουρα παλιότερα...Απλά ακόμα δεν εχω καταλαβει πώς λειτουργεί.... Time is just a fraction of the sine.......
boukas Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Και όπως είχα ξαναπεί: http://tagzin.com/main.aspx?cat=v&q=display# Και διατίθενται ήδη στον αμ. στρατό, οπότε σε καμιά 10ρια χρονάκια το πολύ να το έχουμε και στα σπίτια μας! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
mageiras Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Πάντως αν το δει κανείς πιο ψύχραιμα είναι ένα interface νέας τεχνολογίας βασισμένο στην παλιά καλή λογική των modular/patcher προγραμμάτων (Max/MSP, PD, Reaktor κ δε συμμαζεύεται) με το μειονέκτημα ότι δε μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί όσα modules θέλει (γιατί δεν είναι bits&bytes αλλά πραγματικά αντικείμενα και άρα περιορισμένα σε αριθμό ενώ και ο χώρος είναι περιορισμένος). Είναι σίγουρα εντυπωσιακό αλλά θέλει ακόμα αυτό το κάτι παραπάνω...
theopas Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 μπορει να μου εξηγησει καποιος τι παιζει εδω??????? 8O 8O 8O 8O 8O Φέντερ σε Λέο...
mageiras Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Αυτό: http://mtg.upf.edu/reactable/ Ένα πειραματικό synthesizer ανάμεσα σε hardware και software modular synths με έναν πιο παιχνιδιάρικο τρόπο να το χειρίζεσαι :) (Έχεις dialup; Είναι αλήθεια ότι κ εγώ όταν είχα dialup είχα χάσει τη μπάλα σε πολλά θέματα του noiz που τα υπόλοιπα μέλη μιλούσαν με ανταλλαγές λινκ από myspace και youtube...)
theopas Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 οχι dsl εχω!! :D Φέντερ σε Λέο...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Συμφωνώ με το mageiras. Ασχετο. Οι παρτιτούρες γράφονται σε πολικές συντεταγμένες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση