ManosSouranakis Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2019 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα σε όλους! Έχω αρχίσει και φτιάχνω ένα μικρό Home Studio στο 2ο δωμάτιο του σπιτιού μου για να γράφω κανένα Demo και κανένα Cover. Τελευταία ψάχνω στο ιντερνετ περί ακουστικής βελτίωσης και επειδή για τους τοίχους θέλει πολύ ψάξιμο ακόμα είπα να ξεκινήσω με το πάτωμα. Το δωμάτιο έχει μωσαικό πάτωμα (είναι παλιάς κατασκευής η πολυκατοικία). Η ερώτηση μου είναι η εξής: Να βάλω χαλί στο πάτωμα και αν ναι, να βάλω καποιο χαλί που να καλύπτει όλο το πατωμα του δωματίου ή να βάλω ένα πιο μικρό ίσα ίσα να καλύπτει εκεί που κάθομαι? Από την άλλη μήπως είναι καλύτερη λύση η μοκέτα που θα καλύπτει όλο το πάτωμα και θα είναι και πιο οικονομική? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2019 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2019 Mοκέτα www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
ManosSouranakis Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2019 OP Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2019 Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση! Μπορείς να μου πεις αν η μοκέτα πρέπει να έχει κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές (π.χ. είδος, υφή, υλικό, πάχος) η μήπως δεν παίζουνε ρόλο και μπορώ με οποίαδηποτε να κάνω δουλειά? Σε ευχαριστώ και πάλι!
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2019 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2019 Και η φτηνη κάνει δουλειά. Ακόμα και σε τοίχους. Μπορεί φυσικά να σου κόψει εντελώς το reverb....(όχι μπορεί, σίγουρα) με σήμα το μπιφτέκι
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2019 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Μια επαγγελματικη μοκετα θα εκανε καλυτερη δουλεια μια και προσφερη και μια μικρη ηχομονωση (20-26 db) https://www.xfloor.gr/moketes/ Επεξεργασμένο 21 Αυγούστου 2019 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
takis Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) επειδη εχω βαλει 2 χαλια και μου καλυπτουν σχεδον ολο το δωματιο ηθελα να ρωτησω: 1)τι διαφορα ακριβως θα ειχε μια αντιστοιχη μοκετα ιδιου παχους και μεγεθους σε σχεση με τις διαστασεις των 2 χαλιων συνολικα;(το ρωταω επειδη προτεινεις μοκετα με ..κλειστα ματια!) 2)μηπως κανω "νεκρο" το δωματιο βαζοντας 12 χαλια, και πρεπει να αφησω μονο το ενα χαλι που καλυπτει τον μισο χωρο; Επεξεργασμένο 22 Μαΐου 2021 από takis
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2021 μοκέτα = χαλί από τοίχο σε τοίχο με σήμα το μπιφτέκι
takis Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, dimsonic είπε μοκέτα = χαλί από τοίχο σε τοίχο αυτο ελεγα και εγω αλλα εδω βλεπω τα διαχωριζουν
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2021 11 λεπτά πριν, takis είπε αυτο ελεγα και εγω αλλα εδω βλεπω τα διαχωριζουν είναι φτηνότερη με σήμα το μπιφτέκι
takis Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2021 9 λεπτά πριν, dimsonic είπε είναι φτηνότερη οκ αλλα ο παραπανω διαχωρισμος δεν εγινε λογω κοστους αλλα αναφερθηκε το πλεονεκτηματα της μοκετας οτι κανει καλυτερη δουλεια μια και προσφερη και μια μικρη ηχομονωση (20-26 db)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση