Michael-Amott Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 Σιγα..τι να ευχαριστησεις! :oops: Δεν ξεκουρδιζεται με τιποτα παντως μην ανησυχεις...την μπαταρια εγω δεν την εχω αλλαξει ακομα και παιζω καθημερινα καμια ωριτσα εδω και 1 μηνα περιπου..τωρα βεβαια αν ειναι για live πχ ισως χρειαζεται γρηγοροτερα αλλαγη! Πεταλακια δεν εχω, τα εδωσα :lol: και πηρα πεταλιερα! 8)
Christos. Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 2φορες τον χρονο αν παιζεις συνεχεια.....ακομα και 1 φορα τον χρονο αν παιζεις περιστασιακα.... Α,ωραια.οκ Δεν υπαρχει τετοιο θεμα λοιπον. οκ.thanx :wink:
Christos. Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 Σιγα..τι να ευχαριστησεις! :oops: Πεταλακια δεν εχω' date=' τα εδωσα :lol: και πηρα πεταλιερα! 8)[/quote'] 8O 8O 8O 8O Γιατι ετσι ??
Michael-Amott Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 Σιγα..τι να ευχαριστησεις! :oops: Πεταλακια δεν εχω' date=' τα εδωσα :lol: και πηρα πεταλιερα! 8)[/quote'] 8O 8O 8O 8O Γιατι ετσι ?? Η χρηστικοτητα πανω απο ολα! :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση