vagelism Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 Φοινικούντα μέχρι τέλος Αυγούστου.οποιος βρεθεί κερναω μπύρα.
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 Λημνο καποια στιγμη. Πρώην VARTANIS
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 Μια βδομάδα στην Σέριφο που μου φάνηκε ψιλονέκρα και θα πάω και Επίδαυρο κάποια στιγμή τον Αύγουστο.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 OP Administrator Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 15 ώρες πριν, dimsonic είπε (mama + 2 dog) sitting... Είσαι καλός άνθρωπος εσύ. Ζήλεψα αρκετούς να πω την αλήθεια. 1 Live and let Live.
qesh Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 11 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Ωπα νατος. Ισως παω κι εγω λιγο πιο πανω (Φισκαρδο), αλλα για Σεπτεμβριο το βλεπω ... αν και εφοσον Εισαι πατριώτης ή απλα θα πας διακοπες? Thank God for the rain....
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 6 hours ago, yameth said: Είσαι καλός άνθρωπος εσύ. η πολλή η καλωσύνη τρώει τον αφέντη... με σήμα το μπιφτέκι
bouzoukleri Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 Διακοπές πήγα ήδη Έκατσε φέτος το Riv3r Crossing στη Βέροια και το Enduro Gp στα Σέρρας να είναι δυο ΣΚ συνεχόμενα. Φορτώθηκε η μηχανή και γύρισα ολίγον τι τη Μακεδονία . Αθήνα Βέροια Κοζάνη Θεσ/νίκη Σέρρες Αθήνα. Μέχρι τέλους Αυγούστου που αδειεύομαι επισήμως, είδα συναυλίες θερινά σινεμά και έκαμνα θαλάσσια μπάνια ανά την Αττική Παρασκευοσάββατα .
yannisp Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 εγω λογω δουλειας θα μεινω αθηνα.απο εκει και μετα οταν γινει η μεταβαση απο τη θερινη δουλεια στη χειμερινη προς το τελος σεπτεμβρη,παντα υπαρχει ενα κενο 15-20 ημερων.συνηθως παμε οικογενειακα στο χωριο μου στο κυπαρισσι λακωνιας.
Guru npap Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 Guru Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 καλώς εχόντων των πραγμάτων, Λυγουριό και φέτος 10-20 Αυγούστου... ευελπιστώ στην απόλυτη χαλάρωση που έχω ανάγκη (ε και καμιά καλή παραστασούλα στην Επίδαυρο ενδιάμεσα δεν θα με χαλάσει)... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση