kwstas79 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2007 γενικώς όλοι στον νάκα είναι βλάκες... Καλά' date=' αυτό το ξέρω από πρώτο χέρι, είδικά όταν είχα πάει σε τρυφερή ηλικία στον Νάκα και είχα ζητήσει χοντρές χορδές για ηλεκτρική (12-13αρες για βαργιό ήχο, ξέρετε σεις) και ο πανίβλακας μου έδωσε flats (καλά εγώ ακόμα πιο χαζός που ούτε τις κοίταξα). Πάω σπίτι, τις βάζω "πσσσσ και γαμώ τις χορδές, γλιστράνε κιόλα, θα παίζω σαν τον μαλμστιν με ΄νεφτι στον κώλο" και μετά για αρκετό καιρό προσπαθούσα να φτιάξω ήχο και να παίζω ανθρώπινα. κατ αρχάς ο νάκας έχει απίστευτα λεφτά και πάει και πουλάει ότι πιο αισχρό υπάρχει ενω θα μπορούσε να έχει τα πάντα... Εδώ είσαι λάθος φίλε μου... δεν είναι ο Νάκας χαζός... κάποιοι ΑΛΛΟΙ είναι... :roll: LEGO people live in houses made of their own flesh.
dimicupo Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2007 Εγώ Κώστα συμφωνώ με ότι πείς,αν εδώ και κάτι μέρες κάτι δε με αφήνει να διαβάσω τι γράφεις.... :lol: Ομορφη η βαρύτητα γαμώτο μου.... Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση