Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2019 Administrator Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2019 Αυτό νομίζω είναι ο καλύτερος τρόπος αποθήκευσης κιθάρας που έχω δει. Thanks Vagelism. Περισσεύουν κάτι θήκες βέβαια... ή απλά τις πουλάς και κρατάς μια universal απο πάνω. 1 Live and let Live.
vagelism Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2019 OP Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, yameth είπε Αυτό νομίζω είναι ο καλύτερος τρόπος αποθήκευσης κιθάρας που έχω δει. Thanks Vagelism. Περισσεύουν κάτι θήκες βέβαια... ή απλά τις πουλάς και κρατάς μια universal απο πάνω. και λογικα κ ο πιο ανεξοδος..Αν δεν κανω λαθος ειναι μια συμβατικη συρταριερα.
manosx Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2019 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2019 -Ρε γυναίκα, που διάολο έχεις βάλει τις κάλτσες μου; - Ανάμεσα στη στρατοκάστερ και στο ταυράκι σου είπα!
vagelism Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2019 OP Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, yameth είπε Αυτό νομίζω είναι ο καλύτερος τρόπος αποθήκευσης κιθάρας που έχω δει. Thanks Vagelism. Περισσεύουν κάτι θήκες βέβαια... ή απλά τις πουλάς και κρατάς μια universal απο πάνω. Mαλλον δεν πρεπει να πεταμε τιποτα.
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2019 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2019 Βρεφικό κρεβάτι 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση