harisexp Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Ολοι δεν εχουμε μια κρυφη ελπιδα;Η ειμαι ο μονος; Αρκεί να μην είναι η κινητήρια δύναμη' date=' γιατί μετά αρχίζει η παρακμή και τα βροχηδόν χαστούκια.[/quote'] Συμφωνω. Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή
boody Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 φιλε harisexp μπορεις να βγαλεις καποια λεφτα απο δισκογραφια με τετοια μουσικη , αλλα μη φανταζεσαι τρελλα λεφτα. χαρτζιλικι. Αυτο βεβαια θα γινει μεσω ξενων labels και πωληση κυριως μεσω διαδικτυου , αλλα και απο κανονικα καταστηματα στο εξωτερικο, που ειναι εξειδικευμενα στο ειδος σου . Ενδεικτικα αναφερω , ενας φιλος μου εβγαλε γυρω στα 800 ευρω απο πωλησεις σε δισκοπωλεια(βυνιλιο μονο , οχι cd ) και ιντερνετ , φυσικα στο εξωτερικο. χρηματα υπαρχουν σαν dj (αν παραγεις μουσικη και αν παιζεις και μουσικες αλλων φυσικα), αλλα δεν ειναι σοβαρα χρηματα , γιατι ακομη και αν χτυπησεις καμια καλη τιμη για κανενα παρτυ θα τα φας ολα στην διαδικασια προωθησης του παρτυ. αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον φιλο μου , γιατι οπως καταλαβες απο τον τροπο που τα εγραψα παραπανω δεν τα γνωριζω απο "πρωτο χερι" http://the-boody.blogspot.com/
harisexp Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Οποιαδηποτε παραπανω πληροφορια θα ηταν χρησιμη, ευχαριστω :) Μηπως θα πρεπει να συσπειρωθουμε περισσοτερο εδω στο noiz για αυτο το θεμα;Νομιζω οτι ειναι ενδιαφερων, και με λιγη αισιοδοξια οσο γινεται :wink: Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση