Spyros Delta Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2019 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2019 22 ώρες πριν, Spyros Delta είπε αναγκαστικα θα πας στο 1w και θα κοιτάξεις να ξλειδαμπαρωνεις και αν ειναι δυνατόν να βάλεις και κανένα μονωτικό έστω στις πόρτες. Να βάλεις λαμπατο σε iso box δεν ξέρω κατά ποσο θα σου κάνει τη δουλεια που θέλεις, αφού έτσι θα ακούς απο μόνιτορ και θα ειναι κοντά στις προσομοιωσεις. Αφου μια απο τις αιτίες του ξεβρακωματος ειναι και η μεγαλη ενταση καθώς και ο ήχος που δίνει το "σκληρό" μεγαφωνο και όχι το hifi με τουιτερ ηχειο. 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
digisilence Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2019 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, BillTrantos είπε αλλά να μην είναι και μόνο προενίσχυση Λοιπον θα σε παω ακριβως εκει! Εχοντας υπ οψιν μου αρκετα καλα αυτο που θες να ακους σου προτεινω τα εξης εξωπραγματικα σε σχεση με τις υπαρχουσες προτασεις. ENGL 530 και καμπινα ενα φτηνιαρικο μπαζο με το οποιο επαθα πλακα. https://www.thomann.de/gr/marshall_code_212_cabinet.htm Ναι ξερω, μετακινηση ογκος κλπ. Το ξεκαθαρισες, απλα ξαναδες το λιγο. Την καμπινα την εχω και μπορω να στη δωσω να ζησεις για λιγο μαζι της Επεξεργασμένο 29 Ιουνίου 2019 από digisilence Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει!
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2019 OP Moderator Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) @digisilence Αυτόν τον προενισχυτή δεν τον έχω δοκιμάσει, έχω ακούσει καλά πράγματα μεν, αλλά δεν ξέρω αν θέλω να μπλέξω σε τέτοιες καταστάσεις. Το πολύ μεγάλο θετικό είναι ότι άμα θες να παίξεις στις 2 τη νύχτα το κουμπώνεις απευθείας στην κάρτα ήχου και το τρέχεις με IRs, αλλά για να το τρέξεις με καμπίνα θες και κάποιον τελικό, οπότε ανεβαίνει το κόστος αρκετά. Επεξεργασμένο 29 Ιουνίου 2019 από BillTrantos More is more. Yngwie Malmsteen
digisilence Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2019 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2019 Μα, εχει τελικο. 1watt απο TDA αλλα εχει! Γι αυτο στο προτεινω πακετακι με την καμπινουλα 1 Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει!
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2019 OP Moderator Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2019 Ενδιαφέρον. Παρά το γεγονός ότι όλοι το κάνουν demo με πολύ metal πράγματα, είναι αρκετά flexible και κουμπώνει σε διάφορα setup. Πρέπει να το δοκιμάσω από κοντά για να δω πώς είναι στα χέρια. More is more. Yngwie Malmsteen
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2019 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2019 Πως συνδεεται ο 530 με την καμπινα? Εαν ειναι να ανεβεις στα χρηματα αυτα, δες και τον tubemeister 18. Στο 1 watt παιζει πολυ ομορφα. Τον ζαχαρωνω για live καταστασεις. Γιώργος
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2019 OP Moderator Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2019 Έχει solid state 1.5w τελικό, οπότε το κουμπώνεις έτσι αν δεν έχεις άλλο τελικό. Ο Tubemeister έχει Marshall χροιά; Γιατί κι αυτός έχει ωραία features. More is more. Yngwie Malmsteen
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2019 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2019 Δεν εχει μαρσαλ χροια. Εχει πιο μοντερνο και διαφορετικο ηχο. Δεν ξερω με τι να το συγκρινω. Ακου κανα δειγμα απο youtube. Γιώργος
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2019 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2019 Εγώ με τον ironheart ακόμα και στο 1w δεν έβλεπα προκοπή. Πάλι δεν μπορούσα να τσιτώσω. Τελικά πήρα ένα hot plate και πλέον δεν χρειάζομαι τίποτε άλλο.
Satanas Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2019 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2019 Τσεκαρε ενα βιντεακι που ειχα κανει για τον Blackstar HT1 με καμπινα.... Παιζεις πραγματικά τα πάντα.... Εσυ απλα ισως δεν χρειαστεις την καμπινα της δοκιμης.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση