Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο
1 hour ago, satanikoskioftes said:

Τέλεια. Αρα το βρηκαμε όλο το πακέτο. Μήπως να χτυπήσω ένα 4x4 αντί για το 2+ μιας και δε νομιζω να χρειαστώ τα sag;

Μήπως να σταματήσεις να ρωτάς σε κάθε απάντηση και να πάρεις κάποια απόφαση από μόνος σου; Δε θα το πάρουμε μαζί, ξέρεις...?

Δημοσιευμένο
2 λεπτά πριν, Ledge είπε

Μήπως να σταματήσεις να ρωτάς σε κάθε απάντηση και να πάρεις κάποια απόφαση από μόνος σου; Δε θα το πάρουμε μαζί, ξέρεις...?

Kαλά ντε μη βαράς ? Απλά ειπα να πω την τελική επιλογή μου. (και σε περίπτωση που im missing something να πάρω μια τελική διορθωση). Δηλαδή μπορούσε κάποιος να μου πει: μα τι λες; Αυτο το feature μπορει να το χρειαστεις και για τον ταδε λόγο που δε σκέφτηκες αλλα ένιγουέι. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Τα έμαθα τα βασικά χαχαχα

Δημοσιευμένο

μα τι λες; Αυτο το feature μπορει να το χρειαστεις, όταν αγοράσεις ένα fuzz πετάλι και θελήσεις να ρίξεις το voltage κάτω από τα 9v, προσομοιώνοντας τροφοδοσία τελειωμένης μπαταρίας

• Χαχα 1
Δημοσιευμένο

Να προτείνω κι εγώ; Επειδή βλέπω έχεις πολλά πετάλια, μερικά απ’ αυτά ενεργοβόρα, και πολύ πιθανόν στο μέλλον να προσθέσεις περισσότερα, μήπως να σκεφτόσουν την λύση του gig rig; Ξέρω είναι ακριβό αλλά είναι πάρα πολύ παραμετροποιήσιμο και στην ουσία μεγαλώνει όσο μεγαλώνει και το board σου. Άμα είναι να έχεις 2 τροφοδοτικά, πιστεύω είναι καλύτερη το gig rig

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...