boukas Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 βασικά για μένα το demysteriis ανήκει στα τοπ όχι του Black αλλά στο μεταλ γενικότερα. Και έχει και το απαραίτητο "hype" από πισω του... :lol: :lol: :lol: Και στο black αμέσως μετά φυσικά η τριάδα των darkthrone (άντε τετράδα με το ζόρι μαζί με το panzerfaust) "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
kwstas79 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Το Panzerfaust είναι το αγαπημένο μου από DarkThrone! Πολύ σάπια ατμόσφαιρα ρε φίλε....... Τέτοια ατμόσφαιρα ΔΕΝ ξαναβγαίνει. Necrohell studios (!), κλασικά πράματα. LEGO people live in houses made of their own flesh.
boukas Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Βασικά εμένα μου αρέσει η β πλευρά αυτή του με τους στίχους του varg. Αν και το Transilvanian hunger είναι η επιτομή των necrohell!!! Και ναι το κασσετοφωνάκι του fenriz έκανε θαύματα! Ουφ και τώρα όλοι οι αδαείς προσπαθούν να βγάλουν την τέλεια καλογυαλισμένη παραγωγή με "απόκοσμη" ατμόσφαιρα. Γίνεται; δεν γίνεται... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
kwstas79 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Σάπιος μπασίστας ψάχνει σάπιο κιθαριάρη για black σχήμα... :D LEGO people live in houses made of their own flesh.
boukas Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Οκ αλλά μόνο αν το ψυγείο σου είναι τιγκα από μπύρες DIA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
kwstas79 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Έλα και θα πάρω και Amstel! Μπουχαχαχαχαχαχαχα LEGO people live in houses made of their own flesh.
pastelius Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Επισης απο κιθαρα θα μπορουσε στο χαλαρο να μπει και ο Αλεξ Φλουρος. Eχω ακουσει πολυ καλα λογια για τον Φλουρο... Παιζει ο drummer μου μαζι του και μου εχει μεταφερει τα καλυτερα.. Εχει κανει ενα concept album και τραγουδαει ο τραγουδιστης των Fates Warning 8O 8O 8O ! Πολυ καλες συνθεσεις,ωραιο παιξιμο,και πανω απ ολα φαντασια...Εχει βαλει λεει απο ουτια μεχρι Περουβιανους μουσικους! 8O 8O Αυτα ειναι feel da FUNK blast
takis Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 o alex ειναι φοβερος παιχτης και πάρα πολυ καλο παιδι! :wink:
panagiotis Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 E ας πω και άλλο ένα... Φωνητικά: Mikael Akerfeltd/Ηansi Kursch Μπάσο: εγώ...( :P )/sharlee d angelo κιθάρα: amott/andre olbrich/victor smolski drums: daniel erlandsson/thomen stauch/jordison keys: per wiberg (θεός) Βass is a state of mind...
oizgeorge Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Vocals: Paul Stanley Bass: Steve Harris Guitars : a) Glenn Tipton b) Tony Iommy Drums: John Bohnam Βι βιλ βι βιλ ροκ γιου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση