animae Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Ναι...η μια κιθαρα δεν θα υπηρχε και το μπασσο θα ηταν ακουστικο. χοχο Κill the wise one!
takis Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 5 μελη θελεις;ναι καλα... :lol: :lol: εγω θα εβαζα να παιξουν ολοι μαζι αυτοι: (κατι σε.."we are stars" σκεψου 8) ) guitars: -------- yngwie malmsteen(alcatrazz εποχης..1983) marty friedman:megadeth dave mustaine:megadeth paul gilbert:racer x george lynch:dokken vocals: ------- rob halford:judas priest Graham Bonnett ronnie james dio dave meniketti:Y & T kevin dubrow:quiet riot geoff tate:queensryche don dokken:dokken bass: ----- cliff burton drums: ------ Scott Travis
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Vocals:Βρασίδας Πουλόπουλος Guitar:Dimebag Bass:Cliff Drums:Jonh Bohnam Keyboards:Kevin Moore Πάω να ακούσω Pantera!!!Μα τι riffaρες είναι αυτές :twisted: You are wrong f**ked and overatted...
Bill2 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Vocals : Rob Halford Guitar : Jeff Loomis Guitar : William J Tsamis Drums : Gene Hoglan Bass : Steve Digiorgio
jmone Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 5 μελη θελεις;ναι καλα... :lol: :lol: εγω θα εβαζα να παιξουν ολοι μαζι αυτοι: (κατι σε.."we are stars" σκεψου 8) ) guitars: -------- yngwie malmsteen(alcatrazz εποχης..1983) marty friedman:megadeth dave mustaine:megadeth paul gilbert:racer x george lynch:dokken vocals: ------- rob halford:judas priest Graham Bonnett ronnie james dio dave meniketti:Y & T kevin dubrow:quiet riot geoff tate:queensryche don dokken:dokken bass: ----- cliff burton drums: ------ Scott Travis από 5 πήγαμε στα 825 :lol: :lol: αλλά αν ήταν σαν το we're stars θα μαμούσε ( βέβαια ξέχασες και μερικούς :D ) ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
kwstas79 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Φωνή: Attila Κιθάρα 1: Nocturno Culto Κιθάρα 2: Euronymous Μπάσο: Varg Vikernes Drums: Fenriz Πάντως μάγειρα μου αρλεσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!!! :D Το συγκρότημα πάντως θα είναι φονικό!!!!!!! :wink: LEGO people live in houses made of their own flesh.
BluGroove Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Πάρτε και απο εμένα: Vocals: R.J. Dio / Daniel Gildenlow Guitar: Marty Friedman Bass: Geezer Butler / Billy Gould Drums: Mike Portnoy Keys: Kevin Moore :roll: :roll: :twisted: verything must GROOVE!!!
boukas Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Κιθάρα 2: Euronymous Μπάσο: Varg Vikernes Αυτός ο συνδυασμός έχει ξαναυπάρξει με δολοφονικά αποτελέσματα.... :twisted: :twisted: :twisted: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Michael-Amott Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Κιθάρα 2: Euronymous Μπάσο: Varg Vikernes Αυτός ο συνδυασμός έχει ξαναυπάρξει με δολοφονικά αποτελέσματα.... :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kwstas79 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Χαχαχαχαχαχα ε γιαυτό το λέω ρε σύνκαφρε σύντροφε! Πάντως όσα πρόλαβαν και έφτιαξαν οι τύποι πριν σκοτωθούν (!) είναι κλασική μουσική.................. LEGO people live in houses made of their own flesh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση