death Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 6. Shakira: Laundry Service καλύτερα μάλλον την ίδια την shakira θα έπαιρνα στο νησί
jmone Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 6. Shakira: Laundry Service καλύτερα μάλλον την ίδια την shakira θα έπαιρνα στο νησί +100000 ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
pastelius Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 1)Miles Davis-Birth of the Cool 8) 2)Bob Marley-Lively Up Yourself 3)Dead Can Dance-Aion 4)Porcupine Tree-Lightbulb Sun 5)Sisters Of Mercy-Floodland 6)Dead Can Dance-Garden Of Arcane Delights 7)Paradise Lost-One Second 8)Moonspell-Wolfheart 9)Weather Report-Heavy Weather 10)Chick Corea-Friends 11)Jean Michelle Jarre-Equinoxe 12)James Brown-Star Time 13)Anouar Brahem-Astrakan Cafe 14)Wojciech Kilar - Bram Stoker's Dracula (soundtrack) 15)Jan Garbarek-Twelve Moons Σκεφτομαι οτι θα πρεπει να ικανοποιησω οσο περισσοτερες αναγκες μπορω..Σαν bonus cd θα επαιρνα το 'Ramones mania' :lol: :lol: feel da FUNK blast
death Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 5.Ulver-Blood Inside ωραίος ρε amott, σωστότατος, αλλά το nymphetamine τι το ήθελες? (no offense)
menelaos Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 ετσι κι αλλιως αποφευγω τα ταξιδια με πλοιο! :lol: :lol: :lol: Έτσι έλεγε κι ο Tom Hanks αλλά είδες τι έπαθε.... 8)
Tamaman Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 ταινια κι αυτη.....Ουτε cd ειχε μαζι του ουτε τιποτα,μια μονο μπαλιτσα.......! 8O και εσεις μου λετε για 15 ολοκληρα αλμπουμ!!!!
menelaos Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Ουτε cd ειχε μαζι του ουτε τιποτα Μα πραγματικά.... το μαλάκα..... πού πας ρε φίλε; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Michael-Amott Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 5.Ulver-Blood Inside ωραίος ρε amott' date=' σωστότατος, αλλά το nymphetamine τι το ήθελες? (no offense)[/quote'] Αν και αυτο που εκανες quote δεν ειναι το nymphetamine :lol: , τι να πω μαλλον μου αρεσε πολυ η ατμοσφαιρα του! :P Δεν ειμαι φαν του black γενικα... :roll:
panagiotis Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά για να διευκολύνω βάζω άλλα 100.... Οκ πλάκα κάνω.......αλλά θα βάλω άλλα 5... 1) Οpeth - deliverance 2) Spirtual Beggars - on fire 3) Arch enemy - stigmata 4) SlipknoT - SlipknoT 5)Psychotic Waltz - A Social grace Βass is a state of mind...
Michael-Amott Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 3) Arch enemy - stigmata Το Anthems of Rebellion νομιζω ειναι αρκετα αρτιοτερο μουσικα απο τα 2 Arch Enemy που εχεις βαλει..πως κι ετσι? :o Υ.Γ.Ασε που με εχεις τσαντισει ε?:evil: Κανονισε... :x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση