Michael-Amott Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Ρε συ death... 8O εισαι μεγαλος καφρος!! :lol: Χειροτερος κι απο μενα να πουμε! :oops:
cooltzi Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Πουλια της νυχτας- Μπαμπης ΣτοκαςΑυτο και τιποτε αλλο! για οσους ξερουν δεν χρειαζεται να πω τιποτε παραπανω... :D :D :D :D
zithon Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Αρε cooltzi πως με καταλαβαινεις! ελπιζω να εχω και μια γεννητρια μονο για το cd player NON SERVIAM...
boukas Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 9.DODHEIMSGARD-666 INTERNATIONAL Προσκυνώ σε οε οε οε οε οε οε "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
menelaos Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Τα μελαγχολικα...1.In Flames-Clayman Ε όχι και μελαγχολικό το Clayman ρε αμοτάκο! :) Πολύ καλό cd όμως, όντως! ;) Λοιπόν, για να δούμε..... 1. Queen: Made In Heaven 2. Queen: Innuendo 3. The Beatles: Abbey Road 4. John Lennon: Imagine OST 5. Caetano Veloso: Antologia 6. Shakira: Laundry Service 7. Scorpions: Fly To The Rainbow 8. Dredg: Catch Without Arms 9. Sufjan Stevens: Illinois 10. Fates Warning: A Pleasant Shade Of Gray 11. The Tango Project: The Tango Project 12. Franz Liszt: Hungarian Rhapsodies 1-6 (Berliner Philarmoniker, H v Karajan) 13. Rory Gallagher: Calling Card 14. Muse: Black Holes And Revelations 15. CD-r με δικά μου κομμάτια - νομίζω το δικαιούμαι :) Αυτά με βάση το τι ακούω τώρα. Αλλάζει ανά μήνα :)
Michael-Amott Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Τα μελαγχολικα...1.In Flames-Clayman Ε όχι και μελαγχολικό το Clayman ρε αμοτάκο! :) Πολύ καλό cd όμως' date=' όντως! ;)[/quote'] Μαλλον παιζει ρολο οτι το ακουγα σε μια δυσκολη στιγμη της ζωης μου :? ...αν και οι στιχοι του ειναι αρκετα μελαγχολικοι :(
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Κάτσε να γράψω και εγώ 1)Iron Maiden - Somewhere in time 2)Metallica - Load 3)Pantera - Vuglar display of power 4)Slipknot - Iowa 5)In flames - Come Clarity 6)Joe Satriani - Flying in a blue dream 7)The Distillers - Sing Sing Death house 8)Megadeth - Rust in Peace 9)Trivium - The crusade 10)Rage against the machine - RATM 11)Story of the year - Wake of the determination 12)SRV - Couldn't stand the weather 13)Jamiroquai - A Funk Odyssey 14)Stone Sour - Come (whatever) may 15)RHCP - Blood Sugar Sex Magic Τα μισά μείναν απέξω!!!Τι βάρβαρες ερωτήσεις είναι αυτές!! :evil: :evil: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted...
Michael-Amott Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 9)Trivium - The crusade 8O Πες μου οτι εκανες λαθος και ηθελες να πεις το Ascendancy...πλιιιιζζζζζζ...δεν γινεται να σου αρεσει αυτο... :cry:
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 9)Trivium - The crusade 8O Πες μου οτι εκανες λαθος και ηθελες να πεις το Ascendancy...πλιιιιζζζζζζ...δεν γινεται να σου αρεσει αυτο... :cry: Δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο απο τα 2 μου αρέσει περισσότερο.Οπότε επέλεξα το Crusade που μου αρέσει πιο πολύ ο ήχος στις κιθάρες. :lol: :lol: :wink: You are wrong f**ked and overatted...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση