NemOOO Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπόν...Απο album δεν ξέρω...Αλλά απο τοπ 15 playlist έχουμε και λέμε...: Radiohead Libertines Pj HArvey Sigur Ros Sublime Buena Vista Social Club (για να ρίχνουμε και καμιά ντόπια γκόμενα στον χωρό) .....+πολλά αλλα...Αλλά αμα σκεφτείτε απο 3 τραγούδια σε κάθε συγκρότημα...Νομίζω ότι φτάνουμε περίπου ένα CD... Time is just a fraction of the sine.......
Michael-Amott Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 Χα!Ωραιο θεμα! 8) Λοιπον...εχουμε και λεμε... :P Τα μελαγχολικα... 1.In Flames-Clayman 2.Dark Tranquillity-Damage Done 3.Sentenced-Amok 4.Pink Floyd-The Wall 5.Ulver-Blood Inside Τα βαβουριαρικα... 6.Carcass-Heartwork 7.Spiritual Beggars-Demons 8.Arch Enemy-Anthems of Rebellion 9.Cradle of Filth-Nymphetamine 10.Slipknot-The Subliminal Verses Τα κλασσικα... 11.Jethro Tull-Heavy Horses 12.Rainbow-Ritchie Blackmore's Rainbow 13.Dio-Holy Diver 14Black Sabbath-Heaven and Hell 15.Judas Priest-Painkiller Σιγουρα ξεχναω πολλα, αλλα ετσι κι αλλιως αποφευγω τα ταξιδια με πλοιο! :lol: :lol: :lol:
vandergraaf Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 Πολύ δύσκολη επιλογή... - Van Der Graaf Generator - Pawn Hearts... :D - Tchaichovski - Concerto Op.35 (με Oistrach) - Queen - Innuendo - Clepsydra - Fears - Genesis - Selling England By The Pound - King Crimson - In The Court Of The Crimson King - Locanda Delle Fate - Forse le lucciole non si amano piu - Marillion - Script For A Jester's Tear - Marillion - Fugazi - P.F.M. - Live In Japan 2002 - Roxy Music - Ladytron (Live) - Rush - 2112 - Semiramis - Dedicato a Frazz - Queenryche - Operation:Mindcrime - Warlord - Warlord Σίγουρα όμως δεν θα ήμουν ευχαριστημένος... Αν ήταν 100 κάτι γινότανε... :D
Warlord Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 εγω θαπαιρνα 1-15) Warlord :P:P:P α κ τα DVD της σειρας LOST για παρηγορια :P
zithon Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Πουλια της νυχτας- Μπαμπης Στοκας Αυτο και τιποτε αλλο! για οσους ξερουν δεν χρειαζεται να πω τιποτε παραπανω... :) :) Αντε...αν θελω να ξεστραβωθω λιγο θα παρω μαζι μου και το dvd του Vai live at the Astoria και αν βρω καπου μια ξεχασμενη μπριζα στο νησι, μπορει να καταφερω να παιξω σαν αυτον μεχρι να με βρουν.... :D :D :D NON SERVIAM...
Tamaman Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπον εγω τα cdακια που θα επαιρνα,αν και είναι τρομακτικα δυσκολη ερωτηση :twisted: :? :? ,είναι Ac/Dc – Back in Black Anathema - A Natural Disaster Bad Company – Bad Comapany Black Sabbath – Heaven and Hell Kamelot – The Black Halo Crimson Glory – Transcendence Deep Purple - Machine Head Evergrey - Inner Circle Fates Warning – Disconnected Iron Maiden – Oti nane!!! Αυτά,και αλλα πολλα βεβαια,αλλα τελος παντων!!
kontras Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 1. Dream Theater - Scenes from a memory 2. Jethro Tull - Aqualung 3. Black Sabbath - Black Sabbbath 4. Ayreon - Human Equation 5. Pink Floyd - Dark Side of the Moon 6. Frank Zappa - Apostrophe 7. Dragonforce - Inhuman Rampage 8. Vivaldi - 4 epoxes 9. Mike Oldfield - Tubular Bells 10. Alan Parsons Project - Edgar Allan Poe (Tales of...) 11. Rush - 2112 12. Camel - Mirage 13. Avantasia - Meta Opera 14. Jesus Christ Superstar (την θεατρική έκδοση) 15. Nightwish - Wishmaster Αλήθεια, ποιό να βγάλω για να βάλω τα Χριστουγεννιάτικα της Θώδη;;; Dreamers come and go, but a dream's forever
Tamaman Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 15 ειπαμε ε?Μπερδευτηκα και νομιζα 10,χρωσταω 5. Savatage - Wake of Magellan Therion - Vovin System of a Down - Toxicity Metallica - Master of Puppets Judas Priest - Victim Of Changes Αυτα!!
death Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Χαιρετώ την παρέα!!!!Αυτό είναι το πρώτο μου post στο noiz. Λοιπόν 15 cd είπαμε, έτσι? 1.ISIS-CELESTIAL 2.NILE-IN THEIR DARKENED SHRINES 3.MASTODON-REMISSION 4.BOTCH-WE ARE THE ROMANS 5.HEAVEN SHALL BURN-WHATEVER IT MAY TAKE 6.PAIN OF SALVATION-REMEDY LANE 7.SLIPKNOT-S/T 8.HATEBREED-PERSEVERANCE 9.DODHEIMSGARD-666 INTERNATIONAL 10.SUNNO)))-BLACK ONE 11.TOOL-LATERALUS 12.SYSTEM OF A DOWN-S/T 13.RED SPAROWES-AT THE SOUNDLESS DAWN 14.STAIND-BREAK THE CYCLE 15.BOB MARLEY&THE WAILERS-BEST OF
fleamail Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 CD??????? Μπά!! Εγώ θα έπερνα το ipod μου, πιάνει λιγότερο χώρο και χώράει πολλά περισσότερα από 15cd!! 8) http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση