michailovits Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπόν επειδή έχει γίνει "φασαρία" με τα synth και τα αρμόνια , θέλω να ρωτήσω κάτι που είναι απορία πολλών ανθρώπων πιστεύω: Ποιές είναι ακριβώς οι διαφορές μεταξύ synth Και αρμόνιο? Βλέπουμε σε διάφορα Live Να λένε: στα drums ο τάδε, στα keyboards ο τάδε, αυτά τα keyboards ,τί είναι, αρμόνια ή synth? Και επιτέλους πείτε μου μια λέξη, γιατί όπως είπε και κάποιος φίλος πληκτράς, η λέξη αρμόνιο δεν είναι και πολύ ωραία. Επίσης:τα synth ¨εχουν κανονικά styles, voices ?
Pepe_13 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 Ως Keyboards θεωρείται οτιδήποτε πληκτροφόρο. Χρησιμοποιόυνται synth, εκτός από ταβέρνες κτλ οπου ο πληκτρας είναι ολόκληρη η ορχήστρα, και χρησιμοποιεί αρμόνια. τις βασικές διαφορές τις εξήγησα σε ένα άλλο topic :wink: ΥΓ. Η λέξη που ψάχνεις: arrangers
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
AntonyPath Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 απ' τα μουτρα το πηρες το παιδι !!!!!!!! ενα μηνα ειναι εδω κατσε να μπει λιγο στο κλιμα :)
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 :!: Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
michailovits Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 Βλέπω πλήκτρα και τον θυμαμαι Τι θυμάσε? που έλεγε όλο για τα yamaha. :D :D :D :D
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 :!: Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
michailovits Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 Ακριβώς τα αντίθετα θα έλεγα. Με συγχωρείς?Καλό αυτό, αλλά δεν σου είπα να με συγχορέσεις. Αν μου πείς συγγνώμη, θα σου πω κ εγώ.
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 Α, τώρα εξηγείται. Του είπα οτι τον Συγχωρώ, και κατάλαβε οτι tου ζήτησα συγνώμη. Καποιος να του πεί ξανά τι είναι arranger, synth, workstation, Γι αυτό δεν μπορείς να φτιάξεις styles στο yamaha. :lol: Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση