cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Αυτές είναι ασχημότερες κι απ'τις offsets..... 1 1
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 3 minutes ago, cigaret13 said: Fusion όντως σε είχα για πολύ προχώ, αλλά όχι και τόσο! Τι είναι αυτά ρε!!! Το ήξερα ότι θα με κοροϊδεύατε, γι' αυτό έβαλα τις πιο συμβατικές. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
gvour Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Just now, fusiongtr said: Το ήξερα ότι θα με κοροϊδεύατε, γι' αυτό έβαλα τις πιο συμβατικές. Κι ομως ειναι ωραιεςπαλικαρι μου(για πεταμα ισως?) 1 1 1
cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, gvour είπε Κι ομως ειναι ωραιεςπαλικαρι μου(για πεταμα ισως?) Δεν μπορώ να καταλάβω πως συμπεθεριάσατε εσείς οι δύο..... 3
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, gvour είπε Κι ομως ειναι ωραιεςπαλικαρι μου(για πεταμα ισως?)
gvour Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Just now, cigaret13 said: Δεν μπορώ να καταλάβω πως συμπεθεριάσατε εσείς οι δύο..... Αν και χαλαω το νημα,το ιδιο μας ειχε ρωτησει και η γυναικα του Τερυ(ενας ειναι ο Τερυ) την πρωτη φορα? Ευκολο,ο ψηλος ειναι μαλαμα και ανεχεται ακομα και τους μ ....κες(σαν εμενα). Αυτο ακριβως τιποτε αλλο. 1
Spyros Delta Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Ειχα μια τετοια και μου την εφαγε μεσα απο τα χερια μου η γιαγια μου 5 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 8 minutes ago, cigaret13 said: Δεν μπορώ να καταλάβω πως συμπεθεριάσατε εσείς οι δύο..... Αλληλοσυμπληρωνόμαστε. Όλα τα καλά τα έχει ο Γιώργος, και όλα τα κακά εγώ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 3 minutes ago, Spyros Delta said: Ειχα μια τετοια και μου την εφαγε μεσα απο τα χερια μου η γιαγια μου Μην κάνεις έτσι, με την Strat γίνεται καλύτερα. Με το τρέμολο, ζμπρώχνεις και τα ψωμάκια πάνω. 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Αλληλοσυμπληρωνόμαστε. Όλα τα καλά τα έχει ο Γιώργος, και όλα τα κακά εγώ. Τώρα μάλιστα....έτσι εξηγείται! Πάντως για καυσόξυλα και φτυάρι για ψωμιά, καλές είναι οι κιθάρες σου Στράτε.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση