elavd Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Αποκλείεται. ;D Και όμως αγαπητέ τη δοκίμασα :P :-* :-* :-* Και μάλιστα ήταν η μόνη Les Paul εδώ και καιρό που κατάφερε να παραμείνει στα χέρια μου πάνω από 2'. 8) Έπαιξα κανένα μισάωρο και μου άρεσε αρκετά! Μου άρεσε το γεγονός ότι ήταν ελαφριά (καμία σχέση με όσες Gibson LP έχω παίξει) με πλούσιο χωρίς να έχει την κλασική υπερβολική ...μουντίλα των LP ;) Όμως παρατήρησα σε 1-2 τάστα, ότι μάλλον είχε dead spots, γιατί η ένταση στα συγκεκριμένα τάστα έπεφτε στο μισό...:( Επίσης, ίσως χρειάζεται αλλαγή και στα pots, γιατί δεν δούλευαν όπως θα περίμενα. Η χρήσιμη διαδρομή τους μου φάνηκε κάπως μικρή... www.facebook.com/YourPaintedSmile
Earendil Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Αποκλείεται. ;D Και όμως αγαπητέ τη δοκίμασα :P :-* :-* :-* Και μάλιστα ήταν η μόνη Les Paul εδώ και καιρό που κατάφερε να παραμείνει στα χέρια μου πάνω από 2'. 8) Έπαιξα κανένα μισάωρο και μου άρεσε αρκετά! Μου άρεσε το γεγονός ότι ήταν ελαφριά (καμία σχέση με όσες Gibson LP έχω παίξει) με πλούσιο χωρίς να έχει την κλασική υπερβολική ...μουντίλα των LP ;) Όμως παρατήρησα σε 1-2 τάστα, ότι μάλλον είχε dead spots, γιατί η ένταση στα συγκεκριμένα τάστα έπεφτε στο μισό...:( Επίσης, ίσως χρειάζεται αλλαγή και στα pots, γιατί δεν δούλευαν όπως θα περίμενα. Η χρήσιμη διαδρομή τους μου φάνηκε κάπως μικρή... ::) Κοντεύουν τα γενέθλια και σ'έχουν πιάσει τα υπαρξιακά σου, έτσι; Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν... ;D ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
elavd Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 ::) Κοντεύουν τα γενέθλια και σ'έχουν πιάσει τα υπαρξιακά σου, έτσι; Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν... ;D ;D Άσε άσε... :P www.facebook.com/YourPaintedSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση