Spyros Delta Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2019 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Είναι που χορεύεται και τσιφτετέλι ενίοτε. Υπαρχει και η η τσιφτετελορουμπα (το πανηγυρισιο συρτο), δλδ μπασο τυμπανα παιζουν ρουμπα (κομμενο χρονο) και η κιθαρα παιζει γρηγορο τσιφτετελι (double time 4/4) (στο 0.45 ξεκιναει - στο αριστερο καναλι η ηλεκτρικη κιθαρα τσιφ) Ενιοτε το τσιφ το παιζει και το αρμοΝ(ι)ιο Επεξεργασμένο 10 Μαΐου 2019 από Spyros Delta 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2019 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2019 4 minutes ago, Spyros Delta said: η κιθαρα παιζει γρηγορο τσιφτετελι (double time 4/4) Funk δηλαδή πάνω σε ρούμπα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
vagelism Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2019 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2019 και οι 2 πανω σε κομμενο παιζουν..απλα δεν πατανε στις ιδιες αξιες.απλα ακουγεται σαν τα τυμπανα να παιζουν half time και η κιθαρα double time 2
Haris Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2019 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, vagelism είπε Aν και στην Ελλαδα την ρουμπα την εχουμε ψωμοτυρι...στην Αμερικη {δεν βαζω το χερι μου στην φωτια} την εκανε μοδα η Sia. Δεν νομίζω Βαγγέλη. Καλή η Sia αλλά δεν έχει πιάσει (ακόμα; ) godly status. Για το κορίτσι εδώ πάλι, προσωπικά σκέφτομαι να ιδρύσω εκκλησία. Έχω βρει και όνομα: "Our Holy Lady Οf Αll Wet Dreams" Something Wicked This Way Comes
vagelism Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2019 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Haris είπε Δεν νομίζω Βαγγέλη. Καλή η Sia αλλά δεν έχει πιάσει (ακόμα; ) godly status. Για το κορίτσι εδώ πάλι, προσωπικά σκέφτομαι να ιδρύσω εκκλησία. Έχω βρει και όνομα: "Our Holy Lady Οf Αll Wet Dreams" Οπως ειπα δεν βαζω το χερι μου στη φωτια για το ποιος το εκανε μοδα πρωτος. αλλα αυτη η Σακιρα ...Ποτε δεν την χωνεψα..
Haris Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2019 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2019 Τώρα με πλήγωσες βαθύτατα... Something Wicked This Way Comes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση