mitsosgroove Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Στην αρχή νόμιζα και εγώ πως ήταν μόνο για το Eleanor Rigby, αφού όμως άνοιξε το θέμα: 1
Spyros Delta Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
qesh Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Η συγκεκριμενη διασκευη με τον Aalon Butler να κανει οργια στην κιθαρα 2 Thank God for the rain....
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 OP Guru Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, adonisif είπε η original εκτέλεση δεν ήταν από την Simone αλλά το 1956 με τον Screamin' Jay Hawkins... επ ευκαιρία να προσθέσω και την δικιά μου αγαπημένη... παρότι χιλιοακουσμένη ακόμα με συγκινεί 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, adonisif είπε Αυτή που έβαλες είναι του 1939.Υπάρχει και αυτή εδώ από έναν κατάδικο το 1933
sharpshooter Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Ώρες headbanging πιτσιρικάς Σα maiden δεν έχει όμως, Dickinson attitude στη φωνή, λες και κατέβηκε ο Θεός στη Γη Το αγαπημένο μου κομμάτι, revised από την αγαπημένη μου μπάντα !!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση