dimsonic Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 10 minutes ago, Spyros Delta said: Δεν ηταν να μεινουμε ok then με σήμα το μπιφτέκι
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 OP Guru Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Δεν ηταν να μεινουμε βασικά η αρχική σκέψη ήταν να το πάω "θέμα και τραγούδι", αλλά ο πελάτης έχει πάντα δίκιο οπότε άλλαξα και τον τίτλο και το συνεχίζουμε σε multi version... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 OP Guru Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 το original ιδανικό για τα νιάτα μου η διασκευή για τα γεράματα μου δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 OP Guru Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, dimsonic είπε 11 λεπτά πριν, dimsonic είπε βάζε και το original ρε τεμπέλη... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 27 minutes ago, npap said: βάζε και το original ρε τεμπέλη... το ορίτζιναλ βρε συ το ξέρουν όλοι.... (εκτός απ τον Βαγγέλη...βέβαια) 1 με σήμα το μπιφτέκι
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Moderator Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Η πρώτη που μου ήρθε στο μυαλό, πραγματικά σημάδεψε την εφηβεία μου Η δεύτερη είναι σχετικά πρόσφατη, τεράστιος Andy, τα είπε όλα χωρίς να μιλήσει καθόλου. More is more. Yngwie Malmsteen
Αετός Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Βάζω άλλο ένα και φτάνω το όριο. Ο Θεός ο ίδιος! 2
vagelism Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Μια αγαπημενη διασκευη ειναι το Running up that hill της Kate Bush απο τους Placebo 1
vagelism Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Οσοι γουσταρετε διασκευες - ενα ωραιο καναλι ειναι των Scary Pockets.
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 OP Guru Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 55 λεπτά πριν, Αετός είπε Βάζω άλλο ένα και φτάνω το όριο. μπα... μην ανησυχείς... αφού πλέον δεν αφορά μόνο ένα τραγούδι αίρεται και ο περιορισμός... άνοιξε την καρδιά σου... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση