vagelism Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Aφου αναλυσαμε το θεμα "Περι Ιδιοφυιας" πριν μερικες μερες, ειδα οτι το ονομα του MJ δεν αναφερθηκε καθολου {ενω του Quincy αρκετες φορες..}. Και το αναφερω αυτο γιατι , στο παρελθον εχω διαβασει αναφορες εδω μεσα στον MJ, σαν μουσικη ιδιοφυια. θα ειχε ενδιαφερον μια κουβεντα για αυτον.. Ποια η αποψη σας για τον καλλιτεχνη λοιπον ? . Η δικη μου αποψη ειναι οτι σιγουρα ο ανθρωπος ειναι ενα μεγαλο κεφαλαιο στη ποπ κουλτουρα του 20ου αιωνα. Οι πωλησεις του αλλωστε το δικαιολογουν και με το παραπανω , με το Thriller ακομα κ σημερα να ειναι 1o στην λιστα με τα Best selling albums of all time με 33 100 εκ αντιτυπα. Απο εκει κ περα..In my book ...Genious σιγουρα δεν ειναι!!! Τραγουδιστικά ποτε δεν με ξετρέλανε με αυτη την τσιριχτη φωνη του . Μου ακουγοταν σαν γατα στα κεραμιδια..σε αναζητηση συντροφου. Κινησιολογικα παλι δεν μπορω οτι εκοψα ποτε φλεβες..Τα ειχε κανει ο James Brown 20 χρονια πριν. {αλλος ενας true genious κατ εμε} Για μενα ο MJ..ηταν ..ενα καλο προιον που καποιοι μυριστηκαν χρημα..και επενδυσαν σε αυτον. Μεχρι εκει. Ουτε μαυρος ουτε λευκος..καταφερε να απευθυνθει κ στις δυο μεριες.. ειχε εναν εξαιρετικο παραγωγο απο πισω {τον μοναδικο Genious κατ εμε σε ολη αυτη την ιστορια} κ τους καλυτερους session μουσικους του L.A money could buy... Αν βαλεις στην εξισωση οτι ειχε τους καλυτερους συνθετες να γραφουν για αυτον...κ unlimited studio time...{Ο Quincy ειχε πει οτι για το Thriller..ειχε διαθεσιμα 400 τραγουδια να επιλεξει}..καταλαβαινουμε οτι καποιος πιστεψε παρα πολυ σε αυτον. Aν σκεφτουμε επισης οτι του εκανε και κλιπ ο Σκορτσεζε.. νομιζω οτι Money was no object. Ζητω εκ των προτέρων συγνώμη αν για καποιους το θεμα ειναι...taboo. Επεξεργασμένο 3 Μαΐου 2019 από vagelism
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Ιδιοφυία ξειδιοφυία, είναι η 2η φορά που σε τίτλο θέματος γράφεις το όνομά του λάθος πάντως
vagelism Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 OP Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, VangelisV είπε Ιδιοφυία ξειδιοφυία, είναι η 2η φορά που σε τίτλο θέματος γράφεις το όνομά του λάθος πάντως ναι? Διορθωσε με μαστορα!!
vagelism Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 OP Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, johnps είπε Michael Jackson
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 4 minutes ago, Nestoras said: Μα είναι ερωτήσεις αυτές; Ξέρω Νέστορά μου, ξέρω. Εσύ ήθελες να ρωτήσουμε για την Μαντόνα, που έχει μπλούζα .... I LOVE YOU NESTOR FOREVER YOURS 4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
vagelism Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 OP Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Ξέρω Νέστορά μου, ξέρω. Εσύ ήθελες να ρωτήσουμε για την Μαντόνα, που έχει μπλούζα .... I LOVE YOU NESTOR FOREVER YOURS Το επομενο μου θεμα πάντως θα ειναι Fender η Gibson... 1
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Τρομερό ταλέντο, απίστευτος τραγουδιστής και performer. Ποτέ μου όμως δεν μου άρεσε. Τον παραδέχομαι 100% όμως. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε Τρομερό ταλέντο, απίστευτος τραγουδιστής και performer. Ποτέ μου όμως δεν μου άρεσε. Τον παραδέχομαι 100% όμως. +1 (προσωπικά μου άρεσε όχι σε όλα αλλά σε πολλά) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση