bouzoukleri Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2020 Για ντουέτο που σκοτώνει ... και τζαμάρισμα αλλά με κέφια ..
Spyros Delta Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2021 Τι ωραία μελωδία έγραψε ο Μαμαγκάκης !!! Ιδίως το ρεφρέν. 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
ex-MGs Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2021 7.001 φορες το έχω ακούσει και δεν το βαριέμαι καθόλου.Γιατί?
gvour Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2021 10 ώρες πριν, MGs είπε 7.001 φορες το έχω ακούσει και δεν το βαριέμαι καθόλου.Γιατί? Ειναι κι αυτη η φωνη ρε φιλε...... 1
johnxag Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2021 Ξυλουρης....Θεός... τι να πεις.... 1 What Fuckin' Reasonable Grounds: Piss Off!!
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2021 Guru Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2021 6 ώρες πριν, gvour είπε Ειναι κι αυτη η φωνη ρε φιλε...... είχαμε κάνει πριν χρόνια ένα περιοδικό αφιέρωμα (Μονογραφίες) σε αυτόν και είχα μιλήσει αρκετά με ανθρώπους που τον έζησαν από κοντά... ήταν και αυτό το ήθος... 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2021 Όχι επειδή το ηχογράφησα εγώ, αλλά είναι γαμάτο!
gvour Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2021 Εσυ μαεστρο να ξες(επειδη ειπες οτι σε ειχα λιωσει καποια στιγμη με κατι)οτι με ειχες διπλολιωσει με τη φωτο που ειχες βαλει παρεα με την Πιτσα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση