SamTheRipper Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Είπα σήμερα να αλλάξω τις χορδές στη κιθαρίτσα μου(πήρα 9άρες τελικά). Τις έβγαλα,και είπα να την περιποιηθώ και λίγο.Έβγαλα λοιπόν τη μπίχλα από την ταστιέρα με ένα συρματάκι,τη γυάλισα,τη φύσιξα,έσφιξα και μερικές βιδούλες και ερωτώ σας: Μένει τίποτα άλλο να κάνω πριν βάλω τις χορδές??Καμιά ρύθμιση,καμιά xtra περιποίηση??
jmone Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 να βάλεις λαδάκι στην ταστιέρα ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
SamTheRipper Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Ξέχασα να το πω,Αφού έβγαλα τη μπίχλα έβαλα το fast fret. Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κάνω ρυθμίσεις στην ταστιέρα τώρα που από 11ρες πήγα σε 9ρες? Όταν είχα κάνει το αντίθετο όμως δε ρύθμισα τίποτα
jmone Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 αυτό θα το δεις όταν βάλεις τις χορδές (λογικά όχι) ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
maze Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Ξέχασα να το πω' date='Αφού έβγαλα τη μπίχλα έβαλα το fast fret.Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κάνω ρυθμίσεις στην ταστιέρα τώρα που από 11ρες πήγα σε 9ρες? Όταν είχα κάνει το αντίθετο όμως δε ρύθμισα τίποτα[/quote'] κακως δεν πιστευεις!
SamTheRipper Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 :?: :!: :?: :!: :?: :?:
maze Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 :?: :!: :?: :!: :?: :?: ε,τωρα τι να σου πω?σκεψου λογικα..η μπες στο chat να σου εξηγησω γιατι βαριεμαι απο δω :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση