Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Σε μια εποχη που πας στα Mc donalds...ζητας μια πατατες κ σου λενε με mastering ή χωρις...?

σε μια εποχη που και το και πιο τελευταιο studio προσφερει , υποτυπώδες ψευδομαστερινγκ , το ερωτημα μου ειναι , { αν μπορει καποιος απο τους παλιοτερους Npap , Sf , Yameth ή οποιος ξερει να μας διαφωτισει..} τα παλιοτερα χρονια.. {και μιλαω για εποχες μπομπινας - χωρις υπολογιστες } τι συνεβαινε στο studio σχετικα με το Mastering μιας παραγωγης?

Δεν υπηρχε αυτη η εννοια?

Ολα ξεκινουσαν και τελειωναν στο studio?

Υπηρχαν post production παρεμβολες?

Το ρωταω αυτο γιατι εχω ακουσει αρκετα "στρογγυλεμενες" παραγωγες απο εκεινη την εποχη .

 Ευχαριστω εκ των προτερων.

 

Δημοσιευμένο

Όταν είσαι νηστικός και σου πετάξουν μια ανάλατη μπριζόλα, θα την φας κάμποσες φορές και θα σου αρέσει. 

Μετά θα 'ρθει κάποιος και θα κάνει μια μίξη με πατάτες τηγανιτές και αν και ανάλατο θα σου αρέσει ακόμα περισσότερο.

Ύστερα θα 'ρθει ο master και θα ρίξει μια υποψία αλατιού και θα γίνει τέλειο.

Δημοσιευμένο
2 minutes ago, VangelisV said:

Όταν είσαι νηστικός και σου πετάξουν μια ανάλατη μπριζόλα, θα την φας κάμποσες φορές και θα σου αρέσει. 

Μετά θα 'ρθει κάποιος και θα κάνει μια μίξη με πατάτες τηγανιτές και αν και ανάλατο θα σου αρέσει ακόμα περισσότερο.

Ύστερα θα 'ρθει ο master και θα ρίξει μια υποψία αλατιού και θα γίνει τέλειο.

 

Την μπριζόλα μου πάντα ανάλατη την τρώω.

Δεν τρώω πατάτες τηγανιτές, δεν μου αρέσουν και έχουν και πολλές κακές θερμίδες.

Αυτό τον master θα τον στείλω στο master chef.

Δεν τρώω αλάτι, έχω πίεση.

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Δημοσιευμένο
1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε

 

Την μπριζόλα μου πάντα ανάλατη την τρώω.

Δεν τρώω πατάτες τηγανιτές, δεν μου αρέσουν και έχουν και πολλές κακές θερμίδες.

Αυτό τον master θα τον στείλω στο master chef.

Δεν τρώω αλάτι, έχω πίεση.

Είσαι Jazzεμένος εσύ

Δημοσιευμένο
28 minutes ago, fusiongtr said:

 

Την μπριζόλα μου πάντα ανάλατη την τρώω.

Δεν τρώω πατάτες τηγανιτές, δεν μου αρέσουν και έχουν και πολλές κακές θερμίδες.

Αυτό τον master θα τον στείλω στο master chef.

Δεν τρώω αλάτι, έχω πίεση.

Εσύ τέκνο μου βαδίζεις στα βήματα του Cos_dr.

Εύγε!

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vagelism είπε

Υπηρχαν post production παρεμβολες?

 

Φυσικά, πάντα υπήρχε mastering.

Και πάντα έκανε αυτό που κάνει και τώρα.

Δηλαδή εφαρμογή compression,eq & limiting στο stereo mix.

 

Επεξεργασμένο από Superfunk
  • Ευχαριστώ 1

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο
4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

 

Κι αυτός υπερτασικός είναι?

Έχω πολλά να γράψω πάνω στο θέμα της προσωπικής μου ερασιτεχνικής εμπειρίας  με το ψευδομάστερινγκ που έχουν συσχετισμό και με αυτό που λες αλλά έτσι όπως είναι διατυπωμένο το αρχικό πόστ θα βγώ από το θέμα μιας και η ερώτηση επικεντρώνεται σε παλαιότερες εποχές.

 Γι αυτό θα ανοίξω δικό μου θέμα.

 Αλλά όχι αυτή τη στιγμή.

 Βαριέμαι.

 Δεν τραβάω, δεν είμαι σε mood.

 χαχαχαχαχαχαχαχα

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Δημοσιευμένο

Πραγματικά δεν ξέρω τι ακριβώς έκαναν παλιά για το mastering. 

 Όμως ξέρω τι γίνεται τώρα και μπορεί να το κάνει ο καθένας από το σπίτι του με τις παντόφλες. 

 

 Να τώρα εγώ βλέπω πολιτικά και παράλληλα κάνω mastering. 

 

 Τωρα το τι καταφέρνω είναι άλλο θέμα, αλλά πάντως τη βρίσκω. Χαχαχαχα 

IMG_20190417_234501.jpg

  • Like 1
  • Χαχα 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...