Pavlos Ice Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Καλημέρα σε όλους. Παιδιά, έχω χάσει το παρακάτω εξάρτημα/σύνδεσμο (βλ. επισυναπτόμενη φώτο) από το μικρόφωνο που έχω της focusrite... Αυτό που το στηρίζει στην βάση του μικροφώνου. Υπάρχει κάπου που μπορώ να το αγοράσω ξεχωριστά?Αν όχι, γνωρίζετε αν μπορώ να βρω κάτι universal για να το βάλω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
digisilence Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Καλημερα Κανεις ενα τηλ στο Bon studio η πεταγεσαι μεχρι εκει με το μικροφωνο υπο μαλλης. Εαν δεν υπαρχει η εαν "ποναει" πολυ, αρχιζεις το ψαξιμο. Βγαινεις απο το Bon και πας για Νακα. Εκει ζητας να δοκιμασεις την MZQ-4. Βαση μικροφωνου για το SENNHEISER MK-4. Κοστιζει κατω απο 20. Εαν εισαι προς μεσογειων μερια κανε μια βολτα απο τον "Ευθιμιαδη" (Shure) Eαν δεν βρεις πουθενα εχω μπολικο γκαφερ. Ολο και καπως θα τα βολεψουμε Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει!
Pavlos Ice Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2019 OP Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2019 Βρήκα αυτό με 8 ευρουλάκια και καθάρισα :) :) :) https://www.adagio.gr/el/?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=63905&virtuemart_category_id=242&Itemid=1&fbclid=IwAR1LB0CHSj7FzGpg0YETR08yxbec31uL4_RQyckLLHtsauX_eoFlDZM9toE
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση