Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Πνοή και Νύξη είπε

Δεν βλέπω συνάφεια, μπορεί ως προς το μακρόσυρτο "ειρωνικοειδές" με τα ελαφριά σύμφωνα? Δεν ξερω γιατί όμως.  Και γιατί όχι?

Δεν ξέρω, αλλά τους αδικεί αυτή η ερμηνεία. Ελπίζω να του το πουν κι άλλοι, να τραγουδάει πιο φυσικά. Σε φάσεις θυμίζει Παυλίδη, Αγγελάκα, Φρούτα του Δάσους , γενικά... Σαλονίκη. Edit: τα φαλσέτα και το "ειρωνικόειδές" όπως το λες, θυμίζουν Μούτση! (μπλιαχ)

Εδώ ας  πούμε είναι καλύτερος (μου αρέσει πιο πολύ). Και μου αρέσει και το κομμάτι , ξέρουν τι κάνουν αναλόγως με τη σύνθεση  κάθε φορά.

Επεξεργασμένο από Tamtam
  • Απαντήσεις 1.1k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

• Guru
Δημοσιευμένο

Νεάπολλη σίτι και σας )@*#%!!   το σπίτι ρε. Έτσι μιλάμε αφού εδώ, πώς θέτε να τραγουδάμε?

Οκ, σοβαρά τώρα, είναι θέμα ροής της, απροκάλυπτα και δύσκολα, ανοιχτόστομης και μεγαλόστομης ελληνικής εκφοράς και προφοράς γλώσσας. Όλοι αυτοί που είπες +Nastas/Xaxakes, Μάσκες, Μωρά στη Φωτιά αλλά και "Αθηνέζοι" της ροκ ή της hip hop σκηνής ρολάρουν τη γλώσσα αλλιώς όταν την αλλοιώνουν ελαφρά. Παρ' όλα αυτά, βρίσκω συνάφεια και με το αρκετά ειρωνικό ύφος των στίχων του. Δεν με χαλάει καθόλου. Νομίζω δεν θα μου άρεσε αλλιώς. Μπορεί και να μου άρεσε όμως, δεν ξέρω.

Hλιθιούθιερ

Δημοσιευμένο
37 λεπτά πριν, Πνοή και Νύξη είπε

Νεάπολλη σίτι και σας )@*#%!!   το σπίτι ρε. Έτσι μιλάμε αφού εδώ, πώς θέτε να τραγουδάμε?

Οκ, σοβαρά τώρα, είναι θέμα ροής της, απροκάλυπτα και δύσκολα, ανοιχτόστομης και μεγαλόστομης ελληνικής εκφοράς και προφοράς γλώσσας. Όλοι αυτοί που είπες +Nastas/Xaxakes, Μάσκες, Μωρά στη Φωτιά αλλά και "Αθηνέζοι" της ροκ ή της hip hop σκηνής ρολάρουν τη γλώσσα αλλιώς όταν την αλλοιώνουν ελαφρά. Παρ' όλα αυτά, βρίσκω συνάφεια και με το αρκετά ειρωνικό ύφος των στίχων του. Δεν με χαλάει καθόλου. Νομίζω δεν θα μου άρεσε αλλιώς. Μπορεί και να μου άρεσε όμως, δεν ξέρω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...