Spyros Delta Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Κι εφτασε η ωρα να δουμε το βιντεο με τα ριφ που μας κατεστρεψαν 28 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
Αετός Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Συγχαρητήρια σ'όσους συμμετείχαν και κυρίως στο Σπύρο, που είχε και την ιδέα. 2 1
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πω πω πω, φοβερό ήταν. Μπράβο στον Σπύρο και σε όλους τους παίχτες. Αλλά περισσότερα μπράβο στον Σπύρο για όλη την βρώμικη δουλειά που έκανε. Επεξεργασμένο 8 Απριλίου 2019 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Αν και 5 λεπτά μου φάνηκε λίγο. Πολύ καλό. Υ.Γ. να πω και ένα λάθος που διαπίστωσα ή να αφήσω να το βρείτε μόνοι σας?
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, VangelisV said: να πω και ένα λάθος που διαπίστωσα ή να αφήσω να το βρείτε μόνοι σας? Πες τα και τα δυο. Επεξεργασμένο 8 Απριλίου 2019 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Ποιά 2? Εγώ ένα κατάλαβα. Υπάρχει και 2ο?
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, VangelisV said: Ποιά 2? Εγώ ένα κατάλαβα. Υπάρχει και 2ο? Νομίζω, αλλά δεν με νοιάζει, το αποτέλεσμα σπέρνει. Όλα τα παιδιά ... ΣΚΟΤΩ. Επεξεργασμένο 8 Απριλίου 2019 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Moderator Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Μπράβο και πάλι σε όλους!! Ααααα ρε yameth πόσο ζηλεύω τον Lonestar σου!!!! 3 More is more. Yngwie Malmsteen
Spyros Delta Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 OP Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, VangelisV είπε Ποιά 2? Εγώ ένα κατάλαβα. Υπάρχει και 2ο? Για πειτε Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Τα μέρη που παίζει το παιδί στο Trooper είναι του Murray και όχι του Smith
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση