Spiros Poullos Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 OP Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 Τα panels που εχω βρει είναι 3.600 lumens έκαστο. Θα πάρω 2 για αρχή για να δω πως λειτουργουν και μετά σιγα σιγα θα προσθεσω κιαλλα. www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, Spiros Poullos είπε Οι κάμερες μου είναι κινέζικες gopro Είχα πάρει κι εγώ μία full HD υποτίθεται και όπως ήρθε έφυγε 9 ώρες πριν, AngelosPp είπε Χρειάζεσαι και πολλές κάμερες, αλλιώς θα σου έλεγα να επενδύσεις σε μια κάμερα βλέπω ανέβασες σε 720p Θα μπορούσε να αγοράσει 2 μτχ full hd, έστω και πιο παλιά μοντέλα, φωτογραφικές mirrorless για τα κύρια πλάνα και για τα δευτερεύοντα ας κρατήσει τις κινέζικες ή όποια από αυτές έχει καλύτερη εικόνα. Στο ebay βρίσκεις και στο 100άρικο, ακόμα και στην Ελλάδα έχει ευκαιρίες
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 OP Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 παιδιά συγγνώμη αλλά μην ξεφεύγουμε από το θέμα...το οποίο είναι ο φωτισμός. από τις κάμερες μου είμαι ευχαριστημένος προς το παρόν και δεν σκοπεύω να τις αλλάξω. Κάτι τέτοιο θα ειναι καλυτερο απο τα πανελακια; www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2019 OP Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελικά μετά από λίγο ψάξιμο αποφάσισα να πάρω 2 LED panel της Neweer και συγκεκριμένα τα JYLED-500S. Τα οικιακά panel που αρχικά ήθελα να πάρω θα μου επαιρναν αρκετο χρόνο και ίσως και καποια επιπλέον χρήματα μέχρι να τα μοντάρω για να μπορω να τα τοποθετώ όπου θέλω. Είναι dimmable, bi-color, με U-Mount Bracket και μπαινουν σε διαφορες βάσεις. Αποφάσισα να δώσω κάποια παραπάνω λεφτά εξαρχής και να πάρω κάτι πιο αξιόπιστο από τα οικιακά panel καθώς από τις κριτικές που διάβασα και είδα, συμπέρανα ότι είναι ίσως τα κορυφαία panel στην κατηγορία τους δηλαδή στα οικονομικά "επαγγελματικά" φώτα. Τα πήρα μέσω AliExpress από το Neweer Official Store με αποστολή από Ιταλία και μου βγήκαν μαζί με 2 βάσεις 150ευρώ. Specifications: Model: JYLED-500S LED Beads: 480 Pieces (240 White+240 Yellow) Voltage: DC 12V Power: 29W Color Temperature: 3200-5600K Lumen: 3360Lux/m CRI: ≥95 Επεξεργασμένο 7 Απριλίου 2019 από Spiros Poullos 1 www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Administrator Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Με 'γειά! Θα περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα εδώ, μη μας ξεχάσεις. Live and let Live.
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 OP Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Σήμερα ήρθαν τα φώτα και οι βάσεις θα έρθουν μεθαυριο. Μόλις βρω χρόνο θα κάνω βίντεο. Προς το παρόν λίγες φωτο του προϊόντος. www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2019 Administrator Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2019 Κανα νέο με τα φώτα; Εγραψες κάτι μήπως; Live and let Live.
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2019 OP Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 31/7/2019 στις 3:53 ΜΜ, yameth είπε Κανα νέο με τα φώτα; Εγραψες κάτι μήπως; Δυστυχώς όχι ακόμα. Έκανα μια ανακαίνιση στο στούντιο και έμεινα πίσω. Ξήλωσα όλα τα ηχοαπορροφητικα πανελ, το έβαψα ασπρο από γκρι βάλαμε κανάλια περιμετρικά γιατί έπαιζαν πολλά καλώδια χύμα και ξαναεγκαταστησαμε τα πανελ πιο αραιά γιατί ήταν υπερβολικά dead ο χώρος ηχητικά και αρκετά σκοτεινός απο θεμα φωτός. Σε κάνα μήνα θα κάνω μάλλον ένα drum cover. Επεξεργασμένο 24 Σεπτεμβρίου 2019 από Spiros Poullos www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση