vagelism Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nikos Aravanis είπε εχασα επεισοδια? Αυτο δεν ηταν ενα κομματι σου που "πειραξε" ο Cig? Επεξεργασμένο 1 Απριλίου 2019 από vagelism
cigaret13 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, vagelism είπε εχασα επεισοδια? Αυτο δεν ηταν ενα κομματι σου που "πειραξε" ο Cig? Όχι Βαγγέλη δεν έχασες επεισόδια, αυτό είναι το κομμάτι. Απλώς ο Αραβανής "πλημμυρίζει" από μετριοφροσύνη...
vagelism Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, cigaret13 είπε Όχι Βαγγέλη δεν έχασες επεισόδια, αυτό είναι το κομμάτι. Απλώς ο Αραβανής "πλημμυρίζει" από μετριοφροσύνη... κατι τετοιες μακακιες κανουμε εμεις οι μουσικοι κ πεθαινουμε στην ψαθα. 1 2
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 OP Guru Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Θέλω να δω απόψης το απόψης ο τόνος στο άποψεις 2 Hλιθιούθιερ
vagelism Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Ισως ο Λακης η ο Νικος γνωριζουν το νομικο πλαισιο κ τι ισχυει στην Ελλαδα σε περιπτωσεις ρεμιξ. Ειδαμε στο youtube οτι ολο το monetization παει στον αρχικο συνθετη{το περιμενα} Αλλα τι συμβαινει αραγε, αν ας πουμε καποιος κανει ενα ρεμιξ κ γινει μεγαλυτερη επιτυχια απο το original track? Ποιος παιρνει τα χρηματα? Τα μοιραζονται? Πρεπει να υπαρξει εγγραφη συμφωνια.?
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 8 minutes ago, vagelism said: εχασα επεισοδια? Αυτο δεν ηταν ενα κομματι σου που "πειραξε" ο Cig? Ναι αυτό είναι,αλλά απο την στιγμή που αποφασίζουμε να το πειράξουμε και του δίνω το οκ να βάλει την δική του δουλειά.θεωρώ οτι είναι συνεργασία.(τώρα για ποσοστά θα βάλουμε τον @Tamtam να τα βγάλει ώστε να βγάλει και αυτός την μίζα του γιατί τον συμπαθώ Γνώμη μου. 1
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 8 minutes ago, cigaret13 said: Όχι Βαγγέλη δεν έχασες επεισόδια, αυτό είναι το κομμάτι. Απλώς ο Αραβανής "πλημμυρίζει" από μετριοφροσύνη... Ενώ εσύ.....
Nestoras Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, Superfunk είπε Τραγουδαει ο Σατριανης? Έχω άλμπουμ του που τραγουδάει (Flying in ...) και είναι τόσο κακός, όσο εγώ. 1 InfluenSir!
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 2 minutes ago, vagelism said: Ισως ο Λακης η ο Νικος γνωριζουν το νομικο πλαισιο κ τι ισχυει στην Ελλαδα σε περιπτωσεις ρεμιξ. Ειδαμε στο youtube οτι ολο το monetization παει στον αρχικο συνθετη{το περιμενα} Αλλα τι συμβαινει αραγε, αν ας πουμε καποιος κανει ενα ρεμιξ κ γινει μεγαλυτερη επιτυχια απο το original track? Ποιος παιρνει τα χρηματα? Τα μοιραζονται? Πρεπει να υπαρξει εγγραφη συμφωνια.? Λογικά πρέπει να έχεις πάρει την έγκριση του/των δημιουργών ώστε να κάνεις το ρεμιξ? Οπότε θα έχεις συμφωνήσει και τα ποσοστά μαζί με την άδεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση