gvour Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 18 hours ago, mitsosgroove said: Outsider, κομμάτι... Λίγο πριν τη μέση της δεκαετίας του 80, στην αρχή της εφηβείας. Το έπαιξε ο Πετρίδης στο ράδιο και το 'έγραψα σε κασέτα. Χάζεψα με την εισαγωγή... Ριφαρα!Φαστ Εντυ θα πεις. 4
rgxinap Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Είπαμε με το VH I κάναμε οτι δεν συνέβη, προσποιούμασταν οτι ήταν άλλο όργανο αυτο που ακούγονταν... με το no parole from rock'n'roll δεν υπήρχε δικαιολογία, έπρεπε να πετάξουμε τις κιθάρες μας. (και ευτυχώς που δεν το κάναμε) Επεξεργασμένο 26 Μαρτίου 2019 από rgxinap 1
bouzoukleri Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 νεαρός μικρός άδολος και άμαθος Ξάδελφος μου βάζει και ακούω όοολο το Irish Tour με ακουστικά. Αφού πήρα χαμπάρι σε ποιο σύμπαν μπήκα .... άκουσα το Back in Black 2
Fanfan Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, rgxinap είπε Είπαμε με το VH I κάναμε οτι δεν συνέβη, προσποιούμασταν οτι ήταν άλλο όργανο αυτο που ακούγονταν... με το no parole from rock'n'roll δεν υπήρχε δικαιολογία, έπρεπε να πετάξουμε τις κιθάρες μας. (και ευτυχώς που δεν το κάναμε) Εγώ μέχρι τότε δεν είχα ακουμπήσει κιθάρα, λάτρευα την μουσική που ανακάλυπτα αλλά ο VH ήταν αυτός -άσχετα αν δεν τον ήξερα τότε- που με έκανε να πω θέλω να μάθω να παίζω. Μετά το Aint talking about love πήρα την πρώτη μου κιθάρα και ξεκίνησα μαθήματα. 1
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 Guru Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 48 λεπτά πριν, Fanfan είπε Εγώ μέχρι τότε δεν είχα ακουμπήσει κιθάρα, λάτρευα την μουσική που ανακάλυπτα αλλά ο VH ήταν αυτός -άσχετα αν δεν τον ήξερα τότε- που με έκανε να πω θέλω να μάθω να παίζω Eγώ πάντως δεν είχα ακουμπήσει κιθάρα μεχρι που ανακάλυψα ότι μπορώ να χάσω ώρες μαθημάτων παίζοντας στη σχολική χορωδία. 4 Hλιθιούθιερ
Αετός Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 Για να μήν ξεχνάω και τις "ρίζες"μου,αυτό ήταν το πρώτο "riff"κλασικής, που άκουσα. Δεν χρειαζόταν κάτι παραπάνω. Κι ο ίδιος ο Albeniz, όταν το άκουσε από κιθάρα,έπαθε πλάκα! 4
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 βέβαια το θέμα υποθέτω ότι εννοεί "το πρώτο κιθαριστικό ριφφ...." αν υπήρχε όμως ένα riff που πραγματικά με κατέστρεψε ήταν αυτό (αν υπολογίσουμε ότι προέρχομαι από πλήκτρα) Και όταν λέμε κατέστρεψε εννοούμε ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ.... 1 με σήμα το μπιφτέκι
Spyros Delta Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 OP Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ελα αποφασιστε το ριφακι σας και στειλτε ΠΜ να στησω backing να γραψετε κιθαρα. Στα πουπουλα σας εχω. Θα φτιαξουμε ιστορικο βιντεο με μελη του NOIZ να παιζουν ιστορικα ριφ και θα μεινετε στην απεξω? Τρια ειναι ηδη ετοιμα και γ...ανε. (+1 το δικο μου, 4) Επεξεργασμένο 26 Μαρτίου 2019 από Spyros Delta 3 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
rgxinap Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2019 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2019 πολύ θα θελα μπρο αλλά έχει πεσει η άπειρη η πρεσα τελευταία.
atav Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2019 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμάς αυτό! https://youtu.be/LsRmQE58hHg Επεξεργασμένο 27 Μαρτίου 2019 από atav 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση