trooper Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2019 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, noe13 είπε .(Ασχετο...ποσο τυχεροι ηταν οι μεηντεν που επεσε στο δρομο τους ο ντικινσον)! ε δεν επεσε ουρανοκατεβατος!!! αν και τρελαινομαι για Di anno ο στρατηγος Steve εκανε τις σωστες κινησεις..... 2
anaks Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Κι εγώ μέχρι Τετάρτη πιστεύω θα το στείλω... 1
Αετός Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Υπάρχει περίπτωση να έχω αυτό σε backing, αν προλάβω γιατί πρέπει να πάω σε φίλο.
qesh Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 οκ βλεπω οτι την εχετε παει αλλου την δουλεια αλλα αν δεν το ποσταρω θα σκασω ........και φυσικα ΔΕΝ προκειται να στειλω τιποτα 2 Thank God for the rain....
Spyros Delta Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 OP Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, Αετός είπε Υπάρχει περίπτωση να έχω αυτό σε backing, αν προλάβω γιατί πρέπει να πάω σε φίλο. Θα στο φτιαξω αυριο και θα στο στειλω Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
yannisp Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 το δικο μου αγαπημενο(κ με ωθησε κ στο ειδος) ειναι αυτο.απλα ετυχε προχθες κ το τζαμαραμε και το βαζω.για κανενα λογο δεν ειναι διαφημηση.απλα καπου αναφερθηκε σαν ιδεα να στειλουμε δικα μας βιντεο.οποτε ιδου!!χωρις φοβο κ με αρκετο παθος! 3
Αετός Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Spyros Delta είπε Θα στο φτιαξω αυριο και θα στο στειλω Ευχαριστώ Senior.
Spyros Delta Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 OP Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 22 ώρες πριν, Αετός είπε Υπάρχει περίπτωση να έχω αυτό σε backing, αν προλάβω γιατί πρέπει να πάω σε φίλο. Στο εχω στειλει στα μηνυματα σου Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση