TamTam Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Κι εγώ Police θα έβαζα, αλλά το Outlandos D' Amour που ήταν το πρώτο rock άλμπουμ που αγόρασα δεν μπορείς να πεις ότι είχε πολλά κιθαριστικά ριφ (τα άλλα πρώτα άλμπουμ που αγόρασα έβερ, ήταν των Joan Jett, Queen και R.B.'s Rainbow) Άρα... και για να μείνω πιστός στην εκφώνηση του thread: Επεξεργασμένο 24 Μαρτίου 2019 από Tamtam 5
vagelism Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που εχει πιασει κθαρα και δεν εχει ξεκινησει απο εδω.. 9
vagelism Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, Nestoras είπε Επίσης: τι Rock God ηταν {ειναι} αυτος ο Rodqers.\ Aπο εκεινες τις λιγες περιπτωσεις, που καποιος γεννιεται για να γινει frontman. 2
Guru npap Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 Guru Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 καλοκαιράκι 1975, εκδρομή για μπανάκι στον Σχοινιά... γαλαρία στο πούλμαν και στο κασετοφωνάκι μου (Unisef made in Singapore ξέρει ο Λάκης) παίζουν Elvis και διάφορα ελληνικά 60's... φέρνει η φίλη κασέτα με classic rock hits... πρώτο κομμάτι το κάτωθι... εκείνη την στιγμή έγινα άντρας και όχι κατόπι που της έδωσα το πρώτο μου φιλί για να μου χαρίσει την κασέτα... 11 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 Από τα πρώτα riff που άκουσα πάντως ήταν αυτό. 5 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
rgxinap Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 19 hours ago, sharpshooter said: Με τι άρχισα δε θυμάμαι καν, μάλλον maiden 7-8 ετών. Junkie έγινα πολύ μετά όταν άκουσα αυτό!!! κατέστρεψε λέει το νήμα, όχι ΕΚΑΨΕ!!! το συγκεκριμένο αλλά και γενικά όλοι οι πρώτοι δίσκοι των VH ήταν πολύ επικίνδυνοι για νέους κιθαρίστες.... μέχρι που ήρθε το no parole from rock'n'roll των alcatrazz και μας αποτελείωσε
rgxinap Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 8 hours ago, fandomius said: Kάπως έτσι ξεκίνησε το 'κακό' στην τρυφερη ηλικία των 10-11 περίπου το '84: χαζεύαμε το βινύλιο στις βιτρίνες των δισκάδικων στη γειτονιά μετά τα αγγλικά και ανατριχιάζαμε. Και μ' αυτά τα 2 ολοκληρώθηκε 'το Κακό' λίγους μήνες μετά και άφησε ανεξίτηλη για πάντα τη λατρεία για τους SABBATH: φιλε μου μολις θα έγραφα για αυτα τα 2 των Sabbath + αυτό : 1
rgxinap Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 και σε πιο "ώριμη" ηλικία (18 !!) αυτό : 1
gvour Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 53 minutes ago, rgxinap said: φιλε μου μολις θα έγραφα για αυτα τα 2 των Sabbath + αυτό : Γιγας εισαι ρε Αχιλλεα. Το αγαπημενο Σαμπαθ απο αυτο το δισκο και γενικα ενα απο τα αγαπημενα μου Σαμπαθικα. Τι ριφαρα. Κι τρελοΟζζυ παντως εδω δινει ρεστα. Επεξεργασμένο 24 Μαρτίου 2019 από gvour 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση