Superfunk Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2019 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Μη σπαμαρεις στο θεμα μου!! Ειπαμε να γραψεις για κατι το αρνητικο στις κιθαρες σου! Εγω ειμαι βολικος ανθρωπος και ΛΟΓΙΚΟΣ πανω απο ολα...ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ κιθαρες με ΑΡΝΗΤΙΚΑ... Ενταξει εχω ΕΝΑ αρνητικο για ΟΛΕΣ τις κιθαρες μου (πλην βεβαια των Telecaster): ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ TELECASTER ! (Δυστυχως η τραγικη αληθεια ειναι μια για ΟΛΕΣ τις κιθαρες : "αν ΔEN ειναι telecaster ΠΕΤΑ την" ) Επεξεργασμένο 19 Μαρτίου 2019 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2019 OP Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2019 2 minutes ago, gkourmoul1 said: Οι παντοφλες ποσο ζυγιζουν?? Και τι παχος σολας εχουν?? Γιώργος
ekim Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2019 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2019 Fender stratocaster hw1 : Αυτό το modern C shape (22 frets) μπράτσο της fender, όπου το δω, φεύγω τρέχοντας. Ευτυχώς άλλαξα σε warmoth boatneck (21 frets) και βρήκα την υγειά μου. Δεν είναι κρίμα ρε παιδιά που το βάζει σε πολλά μοντέλα και ιδιαίτερα classic vibe tele και vint. mod. offset που τα θέλω όλ; Πέρα απ' την πλάκα τώρα, έχω σοβαρό πρόβλημα γιατί ότι όποια κιθάρα και να πάρω, νομίζω θα πρέπει να βάζω τέτοιο μπράτσο και δεν συμφέρει καθόλου, οπότε αναγκαστικά μένω μόνο με 1 κιθάρα 1
ekim Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2019 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2019 42 λεπτά πριν, Superfunk είπε Εδω μπορειτε να δειτε ολη την γκαμα https://shop.fender.com/en-US/parts/necks/ Ναι ρε fender, όλα ωραία αλλά γιατί δεν μας λες και το πάχος που έχει το κάθε shape να έχουμε πλήρη εικόνα.
Αετός Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2019 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ekim είπε Ναι ρε fender, όλα ωραία αλλά γιατί δεν μας λες και το πάχος που έχει το κάθε shape να έχουμε πλήρη εικόνα. Έλα ντε... Γι'αυτό πήρα κι εγώ ένα chunky D από τη Musikraft! Αν πατήσεις εκεί που λέει specs-measurements γράφει αναλυτικά το πάχος. Επεξεργασμένο 19 Μαρτίου 2019 από Αετός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση