kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Βρώμα η δουλειά όντως... :twisted: LEGO people live in houses made of their own flesh.
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Για ονόμασε μερικές μάρκες μαγνητών για να καταλάβουμε...Εσυ κατέληξες σε καμία;; You are wrong f**ked and overatted...
fleamail Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Tι πήρατε όλοι μεσημεριάτικα????? 8O http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
taq Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 singlecoilex, τώρα και σε μέγεθος διπλού. Ανακουφίζει τα αυτιά, και κάνει τον μεσημεριανό ύπνο ανάλαφρο. In Fender Strat we trust!
Michael-Amott Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Εγω βασικα δεν καταλαβα το 1ο ποστ...ηταν ερωτηση?δηλωση?αφορμη για συζητηση? :roll: Τι συζηταμε ακομα δεν εχω καταλαβει... :!:
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Aντε πες αυτο που θες να πεις,γιατι το φερνεις μεσω Αιγιου?
vandergraaf Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 :roll: :roll: :roll: όμορφα... :roll: :roll: :roll: τι άλλα νέα?
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Η διαφορά της κότας είναι ότι έχει ένα πόδι ακριβώς το ίδιο. 8) Ποιός είναι ο μαγνήτης, πες μου ποιος είναι, έλα θα μου πειειειεις?
exarhos Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 καλα δεν ηξερες δε ρωταγες? λαθος μερος για διαφημηση :lol: :lol: www.myspace.com/costaexarhos
fenderiarhs Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Δεν ειναι καιρος ο καθε κιθαριστας να βρει τον τελειο προσωπικο του ηχο.οι λυσεις ειναι πολλες και οικονομικες. ο καθενας μπορει να κανει το οργανο του να εχει ξεχοριστο ηχο αναλογα με τισ προτημησεις του. τι λετε και εσεις? Ωραια φετα.................... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: 2 things are infinite:the universe&human stupidity
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση