exarhos Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2007 καλυτερο κουπι δε γινεται :D http://cgi.ebay.de/DIMAVERY-E-Gitarre-RK-Rocket-green_W0QQitemZ110087122717QQihZ001QQcategoryZ2384QQtcZphotoQQcmdZViewItem www.myspace.com/costaexarhos
zithon Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 ελπιζω μαζι με την κιθαρα να δινουν δωρο και ενα φουσκωτο, αλλιως τσαμπα θα πιανει χωρο στην αποθηκη! :D :D NON SERVIAM...
kontras Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Καλά το φουσκωτό, το γεγονός ότι πρέπει να πάρεις 2 κιθάρες για να μην πηγαίνεις μονόπατα, πώς το βλέπεις; Dreamers come and go, but a dream's forever
SamTheRipper Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Kάνεις κουπί μία δεξιά μία αριστερά αρχηγέ!!! Με την τιμή της όμως παίρνεις 5-6 για να είσαι σίγουρος και αν θες ρίχνεις και μια πενιά πάνω στη βάρκα :wink: :!:
menelaos Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Πάντως πρέπει να είναι ό,τι πιο άσχημο έχω δει..... :lol:
mentalvortex Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Πάντως πρέπει να είναι ό' date='τι πιο άσχημο έχω δει..... :lol:[/quote'] σχετικο! αναλογα με τη χρηση, διοτι μπορει να ειναι ασχημο ως κιθαρα, ως κουπι ομως ειναι ομορφο!
exarhos Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 βγαινει σε φωσφορουχα χρωματα νυχτως... σε περιπτωση βραδυνης εξορμησης στο ποταμι η στη θαλασσα το επερχομενο οχημα-βαρκα-ψαρι-κολυμβητης-γονδολιερης σε αντιλαμβανεται.... σοβαρα τωρα 8) www.myspace.com/costaexarhos
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Και εγώ πίστευα μόνο η Fender βγάζει κουπιά :lol: :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted...
exarhos Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Και εγώ πίστευα μόνο η Fender βγάζει κουπιά :lol: :lol: :lol: :lol: μπα.. η γιβσον (explorer) ειχε κανει μια αποτυχημενη προσπαθεια να αντιγραψει τη 'the coop' οπως ονομαζεται αλλα... :lol: just killing www.myspace.com/costaexarhos
kontras Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Λέτε αν βγαίνει σε παραλλαγή να το παραγγείλουν τα ΟΥΚ; Dreamers come and go, but a dream's forever
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση