exarhos Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2007 θυμιζει Σεξπηρ.. αυτα τα πολυχρωμα εκατομμυρια πεταλια εδω και 30-40 χρονια ειναι ειτε απαραιτητα ειτε το αγαπημενο φετιχ καθε μουσικου ειτε το αντιθετο. γνωμες πανω στο θεμα και αγαπημενα πεταλια. www.myspace.com/costaexarhos
fenderiarhs Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2007 Γιατι τα αγαπω: -γιατι μπορεις να αλλαξεις οποιο κομματι της αλυσιδας του ηχου σου που δεν σου αρεσει. -Γιατι ειναι ευκολα στο κουβαλημα -Γιατι για καποια πραγματα ειναι καλυτερα ηχητικα απο καθε αλλη λυση -Γιατι ειναι ευκολα και απλα στη χρηση -Γιατι αγοραζεις ακριβως αυτα που σου χρειαζονται Γιατι τα μισω: -Γιατι δεν μπορω να εχω πληθωρα ηχων χωρις να αναγκαστω να γινω χορευτης.....η αλλαγη απο εναν ηχο σε αλλον με ενεργοποιηση/απενεργοποιηση διαφορων πεταλιων ιδιαιτερα μεσα σε ενα κομματι ειναι εφιαλτης -Γιατι σε καποια πραγματα δεν εχω βρει ακομα το πεταλι που να με ικανοποιει (πχ reverb) -Γιατι ειμαι γκατζετακιας και μου αρεσει να παιζω με πολλα κουμπακια (τα rack ειναι η απολυτη χαρα του γκατζετακια) Αγαπημενα πεταλια: Βοss DD20 Electroharmonix electric mistress Boss ce-2 2 things are infinite:the universe&human stupidity
z43k0 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2007 Σε κάποια στιγμή είχα φτάσει να έχω 13 πετάλια και μπορώ να πω ότι ήμουν πολύ ικανοποιημένος από τον ήχο μου [όλα πάνω σε ένα twin reverb], αλλά το tap dancing δεν ήταν το καλύτερο μου σίγουρα. Συγκεκριμένα έπαιζα με τα παρακάτω [αλυσίδα σήματος Κιθάρα> Morley Bad Horsie > Morley A/B > A > Hughes & Kettner Tubeman > Vibrato Channel του Twin Reverb B> Ibanez Tube King> George Dennis Tube> Boss SD-1 [TS808 mode]> Boss DS-1 > Boss CE-3 > George Dennis Flanger> Boss DD-3, ενώ στην "καβάτζα" ήταν ένα Volume Pedal της Boss [ούτε καν θυμάμαι μοντέλο], και το Banzai Fireball ΙΙ [ποτέ δεν μου κατσε αυτό το πετάλι]. Τρία χρόνια μετά τα μόνα που έχω κρατήσει είναι το Tube King και το Bad Horsie, ενώ για τα effect πήρα το TC G Major και ένα controller της Behringer FCB 1010. Βέβαια τα γκάζια τώρα τα παίρνω από τον ενισχυτή [σημαντική διαφορά]. Ο ήχος μου τώρα είναι πιο κοντά στα τωρινά μου γούστα [που δεν περιλαμβάνουν τόσο κλασικό rock/ blues ήχο όσο παλιότερα]. Πέρα από το Ibanez Tube King, άλλο αγαπημένο πετάλι το Mesa Boogie V-Twin και γενικά έχω ένα ενδιαφέρον για τα λαμπάτα overdrive/ distortions units
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση