dimsonic Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 1 hour ago, fusiongtr said: You can get away με μια ακουστική. όπως αυτός πχ με σήμα το μπιφτέκι
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 Σαν stand up comedy με κιθαρα ειναι. Γιώργος
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 2 minutes ago, gkourmoul1 said: Σαν stand up comedy με κιθαρα ειναι. μονο που για μας είναι τραγωδία.... 1 με σήμα το μπιφτέκι
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 Guru Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 Λαμπάτος με master(και reverb)->καρφί->κιθάρα εύκολο. Το δύσκολο είναι να προσαρμόσεις τα παιξίματά σου στα δεδομένα που έχεις. Είναι ωραία διαδικασία, σε βάζει να σκεφτείς αλλιώς. Out of the box αλλά μέσα σε κουτί. Αν σηκωνουν διασκευές οι διασκευές σας θα ειναι δημιουργική διαδικασία. Αν όχι, θα είναι γκα(ζ)σμάς. Hλιθιούθιερ
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 Εμενα μου αρεσει πολυ η ιδεα κιθαρα καρφι σε μονοκαναλο ενισχυτη, με ενα od πεταλακι να παρεμβαλλεται μεταξυ των δυο, και με σταθερες ρυθμισεις. Το βρισκω πολυ πρακτικο, απλο, και με μια αυθεντικη ομορφια. Θα μπορουσα να βγαλω ολο μου το προγραμμα (απο Marley μεχρι Sabbath) με εναν ac10 τερμα gain και ενα ocd σπρωχνει. Θα βγαζει απο voxy καθαρα μεχρι high gain ηχους. Δεν θα εχω modulation, αλλα θα εχω τουλαχιστον το reverb του ενισχυτη. Καποια στιγμη θα το κανω σε καποια χαλαρη βραδια. Γιώργος
BILLYSSS Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Εμενα μου αρεσει πολυ η ιδεα κιθαρα καρφι σε μονοκαναλο ενισχυτη, με ενα od πεταλακι να παρεμβαλλεται μεταξυ των δυο, και με σταθερες ρυθμισεις. Το βρισκω πολυ πρακτικο, απλο, και με μια αυθεντικη ομορφια. εστω και δικαναλος αλλα μια ποιο ολοκληρωμενη προταση . Eνοειται οτι ολα τα αλλα που χρειαζεται το προγγραμα θα υπαρχουν (π.χ wah wah ,Delay, οτι τελος παντων )
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 δηλαδή θα έχεις όλα τα mod πετάλια και δεν θές πχ ένα drive? εκεί κολλάμε? με σήμα το μπιφτέκι
BILLYSSS Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Kοιτα σε καποιους ενισχυτες εχεις καλα καθαρα, νομιζω κατανοητο, σε καποιους αλλους πολυ ωραια drive η gain Ψαχνω μια λυση εναν τροπο να εχω καθαρα καλα , και να μπορω να εχω και drive ηχους αλλα και gain ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ( εδω αν χρειαστει ενα πετελακι οκ η ενα booster ok ) τωρα αν χρειαζεται ενα κομματι wah wah ok no problem αν χρειαζεται κατι αλλο οκ Τουλαχιστον εχω το υφος του ενισχυτη που εχω διαλεξει ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΤΑΛΙΕΡΑ ΠΟΛΥΕΦΦΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΝ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ Επεξεργασμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 από BILLYSSS
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 αν είσαι επαγγελματίας πρέπει να έχεις μια πεταλιέρα. Δεν γίνεται αλλιώς. Ιδίως αν θες να καλύψεις πολλά είδη μουσικής. με σήμα το μπιφτέκι
S9F Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 hours ago, BILLYSSS said: ΚΑΡΦΙ σε εναν ενισχυτη με ενα καναλι πως γινεται ?? Με τον ίδιο τρόπο που το εξωτερικό χρεος της χώρας θα αποπληρωθεί. Δηλαδή με κανέναν. Α ναι, βασικά γίνεται -τουλάχιστον εως ένα βαθμο- αλλά στις εντάσεις που θα παίζεις θα είναι το λιγότερο που θα σε απασχολεί, γιατί τότε θα αρχίσεις να βλέπεις την 4η διάσταση ενώ -συγχρόνως- θα χανεις -μόνιμα- την ακοή σου. Επεξεργασμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 από S9F "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση