Spyros Delta Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Μία μέση περίπτωση με μία Strat/LP και έναν ενισχυτή με 1 κανάλι και 1 πετάλι στο χέρι δε βγάζει πάνω από 5 ήχους. Το ξέρεις, το ξέρω και το ξέρουν και όλοι που συμμετέχουν στη συζήτηση. Και θα ξερει επισης οτι αν αυτο φτανει και περισσευει για ενα κιθαριστα που παιζει σε μια μπαντα με συγκεκριμενο υλικο, δεν φτανει για εναν επαγγελματια που παιζει all around Επεξεργασμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 από Spyros Delta 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 Moderator Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 Μα εννοείται αυτό, οπότε στη συγκεκριμένη περίπτωση που μιλάμε για ένα ευρύ ρεπερτόριο, πολύ απλά, κιθάρα-πετάλι-μονοκάναλος δεν φτάνουν. More is more. Yngwie Malmsteen
Spyros Delta Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Μα εννοείται αυτό, οπότε στη συγκεκριμένη περίπτωση που μιλάμε για ένα ευρύ ρεπερτόριο, πολύ απλά, κιθάρα-πετάλι-μονοκάναλος δεν φτάνουν. Το μεγαλυτερο προβλημα απο οτι βλεπω ειναι οτι δεν θελουμε να ασχοληθουμε με κουμπακια. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 Just now, Spyros Delta said: Το μεγαλυτερο προβλημα απο οτι βλεπω ειναι οτι δεν θελουμε να ασχοληθουμε με κουμπακια. και όχι μόνο αυτό. Η ρύθμιση πίσω τους μπορεί να χρειάζεται ώρες... Πολλές φορές έρχεται ένα πετάλι, το στήνεις και σε 10 λεπτά λες πέταξα τα λεφτά μου. Μετά από 3 μήνες πεταμένο σε ένα συρτάρι ένα πρωί πίνεις καφέ και δεν έχεις τι να κάνεις. Το σκαλίζεις ένα 2ωρο και ω του θαύματος από μέσα του βγαίνουν παππάδες. Πως στο καλό γίνεται αυτό? Γενικά πρέπει κάποιοι να δουν το βίδεο του Βοναμάσα που μιλάει για τα ποτς της κιθάρας.... (ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΛΊΓΟ) με σήμα το μπιφτέκι
Spyros Delta Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, BILLYSSS είπε ΧΑΧΑΧΑ ΝΑΙ ΣΠΥΡΟ Και ποιος θα φτιαξει τους ηχους ρε μπιλι απο ολα τα κομματια που θα ζητηθουν? Μια λυση υπαρχει μονο. Να εισαι τοσο καλος, που να τα παιζεις ολα με ενα/δυο ηχους και χωρις εφφε και να ειναι εξισου καλα με τα οριτζιναλ. Εννοω αυτος που θα σε ακουει να ευχαριστιεται τοσο που δεν θα τον πειραζει το οτι η κιθαρα πχ στο black hole sun δεν εχει leslie effect. Επεξεργασμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 από Spyros Delta Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
TamTam Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Το μεγαλυτερο προβλημα απο οτι βλεπω ειναι οτι δεν θελουμε να ασχοληθουμε με κουμπακια. Ε, καλά τώρα κι εσύ, δεν το 'χουν όλοι με τα πσηφιακά και το προγκράμινγκ! (π.χ. εγώ) 'Εχω γνωρίσει πάντως και βιολίστρια σε δημοτικά πανηγύρια, εξαιρετική μουσικό, που έπαιζε με octaver και το σπάνιο Boss παραμετρικό εκουαλάιζερ και έσφαζε, έσπερνε, κένταγε και τα πάντα όλα. Ό,τι κι αν κάνεις, το πόσο καλά θα το κάνεις εξαρτάται πάντα από το τι (καλλιτεχνικές και επαγγελματικές) απαιτήσεις έχεις από τον εαυτό σου.
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 3 minutes ago, BILLYSSS said: ΧΑΧΑΧΑ ΝΑΙ ΣΠΥΡΟ Και τον ενισχυτή πώς θα τον ρυθμίσεις? Με προσευχή? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
TamTam Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Και τον ενισχυτή πώς θα τον ρυθμίσεις? Με προσευχή? Να σε πληροφορήσουμε έξυπνε ότι πλέον και τα κρουαζιερόπλοια και τα ξενοδοχεία έχουν παρεκκλήσι. Επεξεργασμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 από Tamtam
Spyros Delta Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, Tamtam είπε Ε, καλά τώρα κι εσύ, δεν το 'χουν όλοι με τα πσηφιακά και το προγκράμινγκ! (π.χ. εγώ) 'Εχω γνωρίσει πάντως και βιολίστρια σε δημοτικά πανηγύρια, εξαιρετική μουσικό, που έπαιζε με octaver και το σπάνιο Boss παραμετρικό εκουαλάιζερ και έσφαζε, έσπερνε, κένταγε και τα πάντα όλα. Ό,τι κι αν κάνεις, το πόσο καλά θα το κάνεις εξαρτάται πάντα από το τι (καλλιτεχνικές και επαγγελματικές) απαιτήσεις έχεις από τον εαυτό σου. Τι περισσοτερο θα μπορουσε να εβαζε δλδ ενα βιολι σε πανηγυρι? Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση