Superfunk Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2019 OP Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2019 Σιγά την κούραση,πέντε λεπτά δουλειά είναι... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2019 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2019 32 minutes ago, dimsonic said: μη μας συγκρινεις. ο Σπυρος ειναι επαγγελματιας που παιζει καθημερινα ζωντανα ενω εγω ερασιτεχνης που εχει ολο το χρονο να μαζέψει ολα τα μποσικα. Επισης, ο Σπυρος (οπως και ο superfunk) εχει ξηλωμενο και το tone pot... Αρα, κατι μου λεει πως θα σου αρεσουν οι χονδρες... Γιώργος
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2019 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2019 2 minutes ago, Superfunk said: Σιγά την κούραση,πέντε λεπτά δουλειά είναι... hate it με σήμα το μπιφτέκι
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2019 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2019 2 minutes ago, gkourmoul1 said: Επισης, ο Σπυρος (οπως και ο superfunk) εχει ξηλωμενο και το tone pot... Αρα, κατι μου λεει πως θα σου αρεσουν οι χονδρες... το δικό μου είναι σχεδόν μόνιμα κάπου εκτός απο το τέρμα ανοιχτό με σήμα το μπιφτέκι
ekim Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2019 Παιδιά πριν μερικές ημέρες έβαλα κι εγώ 10-38, σημειωτέον έπαιζα με 11-48 κούρδισμα Eb με stratocaster. Μερικές πρώτες εντυπώσεις, δεν άκουσα σχεδόν καμία διαφορά στον ήχο-όγκο you name it. Την κιθάρα χωρίς σετάρισμα, παρά μόνο ρύθμισμα στο ύψος του floating τη νοιώθω πιο μαλακή-ξεκούραστη σε σχέση με πριν, ιδιαίτερα τα bends πλέον είναι παιχνιδάκι. Όχι ότι έκανα και τρελά σηκώματα. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος και θα υιοθετούσα το σετ, ειδικά αν έπαιζα τακτικά και δεν ήμουν απλά bedroom player. Επίσης επειδή μερικές φορές παίζω με παρέα το κούρδισμα μου δεν βολεύει πολύ και όταν ανεβάζω σε standard το όργανο σκληραίνει υπερβολικά, οπότε +1 point για το 10-38 σε σχέση με το 11-48. Βέβαια μου λείπει το πάχος των 11-48 το οποίο είχα συνηθίσει και μου άρεσε πολύ σαν αίσθηση στο Eb κούρδισμα.
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χρησιμοποιώ 10-38 εδω και τουλαχιστον 15 χρόνια σε όλες τις ηλεκτρικές και μαλιστα σε standard D tuning. Η αρχική αναζήτηση ειχε ξεκινησει για να πετύχω ισορροπία μεταξύ των χορδών με κλασσικους staggered μαγνητες (των οποιων ακόμα και η αλλαγή υψους των poles δεν μου ειχε δωσει καποιο επιθυμητο αποτέλεσμα) αλλα τελικά το αποτέλεσμα μου άρεσει σε καθε τυπου μαγνητη (π.χ. εδω και καιρό σε rails). Παντα θεωρουσα τις 46 και 36 too much (ισως να ειναι ιδανικες για πολυ παραμορφωση και στακατο παιξιμο, δεν ξερω) ενώ η 17άρα κάλυπτε το σύμπαν. Αλλα όλα αυτά ειναι προσωπικές προτιμήσεις. Επεξεργασμένο 14 Δεκεμβρίου 2019 από Freedom 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2019 OP Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Freedom είπε Η αρχική αναζήτηση ειχε ξεκινησει για να πετύχω ισορροπία μεταξύ των χορδών με κλασσικους staggered μαγνητες (των οποιων ακόμα και η αλλαγή υψους των poles δεν μου ειχε δωσει καποιο επιθυμητο αποτέλεσμα) αλλα τελικά το αποτέλεσμα μου άρεσει σε καθε τυπου μαγνητη (π.χ. εδω και καιρό σε rails). Παντα θεωρουσα τις 46 και 36 too much (ισως να ειναι ιδανικες για πολυ παραμορφωση και στακατο παιξιμο, δεν ξερω) ενώ η 17άρα κάλυπτε το σύμπαν +1000 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
funkysoul Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2019 να πω και εγω τις εντυπωσεις μου απο τα διαφορα σετ που εχω αλλαξει κατα καιρους.αρχησα με 9αρες,πηγα σε 10 αρες για πολλα χρονια και 2 χρονια τωρα παιζω με 11αρες.καθε φορα που αλλαζα ενιωθα πολυ καλητερα εκτος απο εδω και 2 μηνες που σαν να μου πεφτουν βαριες οι πριμες απο το 11αρι σετ.αρχησα να ψαχνω και αφου δεν ηθελα heavy bottoms κατεληξα σε αυτες https://www.thomann.de/gr/ghs_ghsrejl_eric_johnson.htm?glp=1&gclid=Cj0KCQiA89zvBRDoARIsAOIePbC-mx_PVeAAh73a1zvIqvK9ocDmGDmqLLWArhOObCYSdvC45D8dLzkaAviuEALw_wcB ειναι 10-50 και μου εκατσαν κουτι....λιγο αλμυρες σιγουρα αλλα κρατανε λιγο παραπανο papa don't take no mess!!
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2020 OP Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ο ... δασκαλος ...ασχολείται με το θεμα (απο το 11 και μετα ακουτε την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ηχητικη βελτιωση και αυξημένη ισορροπία του σετ αυτου σε σχεση με τα "κλασσικα" σετ ,αν και αν θελουμε να ειμαστε ακριβεις το 010-038 ηταν το "κλασσικο" σετ στα 60s & 70s ) Επεξεργασμένο 8 Απριλίου 2020 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2020 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2020 καλά δε συζητάμε μπορεί να πείσει και κουφούς κάλλιστα 1 1 με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση