TamTam Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2019 OP Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2019 Να πω και την αμαρτία μου, δεν διακρίνω σημαντική ηχητική διαφορά ανάμεσα στο OD-3 και στο Pantheon... στο feeling ίσως όταν παίζεις , μάλλον θα έχουν, όχι;
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2019 Η αληθεια ειναι οτι μονο με pantheon και με carcosa, πετυχαινω ο,τι ηχο θελω. Αλλα θα παθει η μεση μου με τοσο tweaking που θα χρειαστει. Πιο πολυ θα ειμαι ξαπλα παρα ορθιος. Σχετικα με το od3 και το pantheon, το τελευταιο εχει την τρελη ικανοτητα να παιρνει οποια ηχητικη μορφη θελει, μεσα σε μεγαλη γκαμα drive ηχων. Με τις παραπανω ρυθμισεις το μεταμφιεσα σε od3. Δεν εχει καμια σχεση με το od3, ο βασικος του χαρακτηρας. Αρκει να τα συγκρινεις με ολα τα knobs στο 12. Γιώργος
mitsosgroove Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2019 Γεια χαρά και από εμένα. Η σειρά έχει ως εξής: Wah, octave, compressor, overdrive, chorus, phaser, tremolo, delay, reverb και loop. Φτωχό πλην τίμιο... 5
John Goumis Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, mitsosgroove είπε Γεια χαρά και από εμένα. Η σειρά έχει ως εξής: Wah, octave, compressor, overdrive, chorus, phaser, tremolo, delay, reverb και loop. Φτωχό πλην τίμιο... Επιτέλους... Το πρώτο pedalboard του thread με Wah! Πέραν της πλάκας πολύ ωραία τα pedalboards όλων όσων ποσταραν. 2
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2019 Guru Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2019 Πρόβα mode και live mode. Χαλί γιοκ. H Line6 δουλεύει σε stomp mode (σαν να έχω 8 πετάλια στη διάθεσή μου ανά patch). Χωρίς simulations, χωρίς preamps. Chorus, Flanger, Phaser, EQ (που δουλεύει σαν boost), volume pedal, slap echo, delay ( σε τέταρτα), delay (σε όγδοα παρεστιγμένα), plate reverb, tremolo, leslie, whammy/pitch, particle/shimmer reverb, octave (up) είναι τα εφφέ που είναι assigned σε 4 patches (κυρίως σε 2). Η καθολικότητα του tap tempo και η δυνατότητα ανάθεσης χρονικής διαίρεσης σε κάθε εφφέ χωριστά μου έχει λύσει τα χέρια. Τα stomps, εκτός από το Wah (του οποίου λίγο χαμήλωσα το τερμάτισμα μηχανικά) είναι handmade (didit) από τα χέρια (α)συμφορου-μίτη (@alderbody) και είναι ένα sparkle drive (tubescreamer με 3 διαφορετικά clipping modes +κάτι άλλα + ένα εξαιρετικό "blend" pot που μιξάρει το καθαρό σήμα μέσα στον ήχο) για ψιλοdrive, ένα OMG (ocd) αλλά πιο Rat(y) πιο ballsy και πιο fuzzy όταν ανεβαίνει το gain. Στη live φωτό υπάρχει επίσης κι ένα- ή μάλλον- ΤΟ treble booster + ένας compressor (dan armstrong modded) των οποίων τη θέση έχουν πάρει ένας digitech main squeeze και ένα SixtyNein Fuzz (το κόκκινο) βασισμένο στο 69 του Fulltone. Ποτέ χαλάκι στα live (πάντα λίγο ημικύκλιο) και πάντα τριγωνικά μεταξύ τους (drive, dist και fuzz) για να μπορώ να πατάω ταυτόχρονα συνδυασμούς των δύο. 4 Hλιθιούθιερ
fusionakis Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάνω φωτογραφία τωρινή, κάτω πριν 2 χρόνια. Σοκαριστική σταθερότητα-στασιμότητα θα έλεγε κανείς. Επεξεργασμένο 19 Ιανουαρίου 2019 από fusionakis 4
Guru Alter Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2019 Guru Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2019 Συνήθως κουβαλάω αυτό, συν ένα Dunlop mini wah, που νομίζω θα κάνω αναδιάταξη για να μπει κι αυτό στην πεταλιέρα.. 4 YouTube | Instagram
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Lord_Goumis είπε Επιτέλους... Το πρώτο pedalboard του thread με Wah Μη ξηγιεσαι έτσι φιλωΟΥς κοτζαμ Chi Wah κοτσαρα στο pb μου μόλις στο τρίτο ποστ Επεξεργασμένο 19 Ιανουαρίου 2019 από Superfunk 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Guru pipityri Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2019 Guru Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2019 Τα βασικά είναι στη σχάρα, ενίοτε συνδέονται και τα υπόλοιπα. 2
Miltos23 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2019 Απλό και λιτό 2 All the money of the world can't buy me
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση