Spiros Poullos Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το καλοκαιρι του 2017 πηγα με ενα φίλο στο RW για να ηχογραφήσουμε Rotting Christ, Inner Wish και Nightstalker. Σας παραθέτω ένα βίντεο που τράβηξα με το κινητό μου απο τη σκήνη με ήχο από πολυκάναλη μίξη δική μου! Θα ήθελα πολύ τα σχόλιά σας σχετικά με τη μίξη. Επεξεργασμένο 15 Ιανουαρίου 2019 από beeros05 www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2019 Administrator Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2019 Γειά σου beeros05! Καλή η ηχογράφηση του live. Στη μείξη μόνο οι κιθάρες τέρμα δεξιά κι αριστερά με ξένισαν. Απο την στιγμή που γίνεται μια αναπαράσταση του stage αφού αφορά live γεγονός, θα έπρεπε να είναι αντιπροσωπευτική η τοποθέτηση τους, δηλαδή λίγο πιο κεντρικά π.χ. 3 και 9 o'clock . Κατα τ' άλλα μια χαρά μου ακούστηκε. Welcome back. Live and let Live.
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2019 OP Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2019 Στις 15/1/2019 στις 12:17 ΜΜ, yameth είπε Γειά σου beeros05! Καλή η ηχογράφηση του live. Στη μείξη μόνο οι κιθάρες τέρμα δεξιά κι αριστερά με ξένισαν. Απο την στιγμή που γίνεται μια αναπαράσταση του stage αφού αφορά live γεγονός, θα έπρεπε να είναι αντιπροσωπευτική η τοποθέτηση τους, δηλαδή λίγο πιο κεντρικά π.χ. 3 και 9 o'clock . Κατα τ' άλλα μια χαρά μου ακούστηκε. Welcome back. Ευχαριστώ για την παρατήρηση! Δεν είχα ιδέα οτι η "αντιπροσωπευτική" τοποθετηση πάει πιο κεντρικά. Το βαζω στα υποψην για τις μελλοντικές μου μίξεις www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση