Leondas Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Τι γίνεται noizboiz? Λοιπόν , περιμένω απο μέρα σε μέρα το νέο μου laptop. To πρόβλημα είναι η mini FW θύρα. Νόμιζα πως με μια PCMCIA to 2 x 6 pin FW θα μπορούσα να τροφοδοτήσω μια κάρτα ήχου όπως η Ultralite , mkII , traveler , mbox 2 pro κτλ. Ελα όμως που δεν γίνεται... Η traveler διαθέτει και ένα 4 pin XLR input για τροφοδοσία απ'τις αντίστοιχες μπαταρίες http://www.bescor.com/catalog.php?page=09[/url] Και η ερώτηση είναι η παρακάτω: Γιατί να μην μπορώ να τροφοδοτήσω όλες τις άλλες κάρτες με ένα απλό adapter 4 pin XLR στο αντίστοιχο βίσμα εισόδου ρεύματος για κάθε κάρτα... Έχει δουλέψει κανείς κάρτα ήχου με μπαταρία on location? Thanks
trolley Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Όλες οι bus-powered κάρτες, πρέπει να τροφοδοτούνται από το τροφοδοτικό τους και όχι από τον υπολογιστή όταν η σύνδεση γίνεται με τετράπινο firewire. Ουδέποτε διάβασες κάτι άλλο από αυτό, ανεξάρτητα απο ποια εταιρεία αγόρασες (η ΜκΙΙ δεν είναι bus-powered ούτως ή άλλως π.χ.). Mea Culpa
Leondas Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σου eye... Εννοώ να οδηγήσεις με μπαταρία την βασική τροφοδοσία... Πιστεύω πως το γράφω ξεκάθαρα... Θα καταλάβεί τίποτα η mkII αν το DC της έρχεται από μια μπαταριούλα?? Αν δύνασαι μπες 2 λεπτάκια στο site της Bescor...
Anouvis_GR Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Γειάσας. Με ενδιαφέρει και μένα αυτό το θέμα. θέλω να κάνω ηχογράφηση στο λάπτοπ σε μέρη που δεν υπάρχει ηλεκτρικο. Παιζει καμια περιεργη μπαταρια; Ευχαριστω. :D
Leondas Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Με την traveler σίγουρα... Το θέμα είναι αν γίνεται και με τις άλλες κάρτες όπως η Ultralite...Γι'αυτό έκανα το post... Έστειλα στην MOTU και ο ΤΥΠΟΣ μου πε πως μόνο με την traveler...Αλλά έχω μια υποψία ότι θα γίνεται και με τις άλλες (πιο φθηνές) κάρτες... Οι μπαταρίες κοστίζουν γύρω στα 100 euros... Ζυγίζουν από 1 Kgr και άνω και δίνουν από 9V-14V DC σε συσκευές με κατανάλωση 10w για 9 ώρες... Ακούγεται πολύ καλό...Αφού οι κάμερες λειτουργούν γιατί όχι και οι κάρτες ήχου...Μάλλον ο ΤΥΠΟΣ προσπαθεί να μου πασάρει την traveler... Kανένας πιο ειδικός να παραθέσει την άποψή του???
Anouvis_GR Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Γιατί να τροφοδοτείς την κάρτα και όχι το λάπτπο το οποιο να τροφοδοτεί μια USB κάρτα; Πιο απλό δεν είναι;
boukas Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Η κάρτα αυτή είναι firewire και όχι usb και αυτές που ρωτά (εκτός της traveler) δεν είναι bus powered. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
trolley Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Η κάρτα αυτή είναι firewire και όχι usb και αυτές που ρωτά (εκτός της traveler) δεν είναι bus powered. Ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που δεν συνέχισα να αναφέρομαι στο θέμα. Απ' την άλλη δεν κατάλαβα το εξής: για ποια από όλες αυτές τις κάρτες μιλάμε; Για όλες ;;; 8O 8O 8O 8O Mea Culpa
Leondas Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Για να καταλαβαίνουμε τι λέμε... Bus powered σημαίνει via FireWire...Δεν μιλάω για Βus power (που δέχεται και η traveler)... Ξαναξαναξαναλέω... Εννοώ να οδηγήσεις με μπαταρία την βασική τροφοδοσία... Πιστεύω πως το γράφω ξεκάθαρα... Θα καταλάβεί τίποτα η mkII αν το DC της έρχεται από μια μπαταριούλα?? Αν δύνασαι μπες 2 λεπτάκια στο site της Bescor... Αν δεν γνωρίζετε αφήστε το...Πιστεύω πως κάποιος θα βρεθεί... Αυτό που ρωτάω είναι πολύ λογικό και δεν βρίσκω κάποιο λόγο να μην γίνεται...
jmone Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 το σωστό link είναι αυτό http://www.bescor.com/catalog.php?page=09 ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση