Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

To οτι είναι Fender ή το οτι έχει Celestion δε λέει απαραίτητα και πολλά.

Δεν έιχε ακουστεί πολύ η modeling σειρά της Fender και νομίζω οτι την έβγαλε επιδή ήταν έτσι η μόδα. Καλύτερα για φτηνές Modeling λύσεις να επιλέξεις VOX ή Line 6

• Απαντήσεις 45
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο
Βέβαια για αυτά πού ζητάς μάλλον είναι καλύτερος ένας λαμπάτος ενισχυτής

Συμφωνω απολυτως.100%

Μαλιστα για την περιπτωση σου που τυχαινει να ειναι ιδια με την δικη μου,δηλαδη 2 σε 1 δηλαδη και κρυσταλλινα καθαρα και γαμηστερα γκαζια η λυση ειναι μια:

M E S A B O O G I E (πχ. F-30)

Κομματακιν ακριβη βεβαια,αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις,δυστηχως... :?

http://www.thomann.de/gr/mesa_boogie_f30_gitarrencombo.htm

ή καλυτερα:http://www.thomann.de/gr/mesa_boogie_f50_egitarrencombo.htm

Δημοσιευμένο

Κομματακιν ακριβη βεβαια' date='αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις,δυστηχως... :?

[/quote']

Μηπως υπερβάλλεις λίγο? Δεν διαφωνώ φαίνεται πιο καλός από ότι δείχνει, αλλά έχει 3πλάσια τιμή...! Τρόμαξα και μόνο που την είδα.

Δημοσιευμένο

Δεν μπόρεσα να καταλάβω τι βρίσκουν στη σειρά F της MESA.Με αυτά τα λεφτά πιστεύω έχει πολύ περισσότερες επιλογές απο υπέροχους λαμπάτους.Αν πάρεις MESA δεν θα πάρεις αυτούς.

Εγώ τον F30 που άκουσα μου άρεσε μόνο ο ήχος lead.Στα ρυθμικά δεν μου έκανε αίσθηση καθόλου

You are wrong f**ked and overatted...

Δημοσιευμένο
janick τον εχω ακουσει και εγω τον f-30 και μου αρεσε δεν ηταν και το καλυτερο vfm αλλα ειναι boogie!!!!! :wink:

Εντάξει και εγώ είμαι ο Μπάμπης τι να λέει;; :lol: :lol: :lol:

Και η Fender Fender είναι και όλοι αγοράσαν Rockinger εδω μέσα :lol: :lol:

Ο ενισχυτής αυτός για μένα είναι "Δώσε στο λαό Boogie κάτω απο 2000 ευρώ ίσα ίσα να λένε ότι έχουν" :wink:

You are wrong f**ked and overatted...

Δημοσιευμένο
Οποτε' date=' αν θελεις να παιξεις μαζι με ντραμς δεν ξερω τι γινεται. Αν θα παιζεις μονος ή με αλλες κιθαρες ή ακουστικα οργανα τοτε ο 50 ειναι υπεραρκετος.[/quote']

Mε 30αρη kustom (αυτες τις καταντιες που εδινε το doremi-ημουν μικρος, δεν ηξερα)σε προβα με drums ακομα και πληκτρα και η ενταση πιο κατω απο το μισο και ημουν αρχοντας. Οποτε δεν τιθεται τετοιο θεμα. Αν μιλαμε τωρα για συναυλιες...αναλογως.

Κill the wise one!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...