Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καλήσπερα σας!

Ψάχνω XLR καλώδιο για πυκνωτικό μικρόφωνο (https://www.bhphotovideo.com/c/product/465224-REG/Behringer_C_3_C_3_Studio_Condenser_Microphone.html#sp )
Έχω δει κάτι XLR μάρκας Proel τα οποία δεν μου φαίνονται καλά.

Θέλω ενα XLR καλώδιο male to female 1.5 με 2 μέτρα το οποιό να μην επηρέαζει τον ήχο. Μπορώ να δώσω μέχρι 20 ευρώ.

Σας ευχαριστώ!

• Guru
Δημοσιευμένο

καλησπέρα...

να ξεκινήσω με μερικές επισημάνσεις που ελπίζω να σε βοηθήσουν περισσότερο από μια απλή πρόταση...

• δεν υπάρχουν καλώδια (ανεξαρτήτως τιμής) που δεν "επηρεάζουν" το σήμα... από κει και πέρα σίγουρα τα φθηνά επηρεάζουν περισσότερο και ακόμα πιο σίγουρα η τιμή που θέτεις ως όριο ανήκει σε αυτά, οπότε είναι οξύμωρη και πρακτικά η αρχική επιθυμία σου...
  • τα proel είναι μια χαρά για την τιμή τους και σίγουρα υπερκαλύπτουν ποιοτικά τις ανάγκες που θέτει το entry level μικρόφωνο σου...
  • για την ιστορία ένα πραγματικά "πολύ καλό" καλώδιο κινείται σε τιμή μεγαλύτερη και από την αξία του μικροφώνου σου... αλλά για να μην σε απογοητεύσω, ακόμα κι αν διέθετες τα χρήματα, δεν θα έπρεπε να προβείς στην αγορά του για τον απλούστατο λόγο ότι θα έκανε μεγαλύτερο κακό στον παραγόμενο ήχο από ένα φθηνό "καλό" γιατί κατά κανόνα θα έφερνε εκθετικά στην επιφάνεια τις ποιοτικές αδυναμίες του μικροφώνου σου (και της φαντάζομαι ανάλογα φθηνής κάρτας ήχου σου)...

όμως μια και το ζήτησες ένα καλό καλώδιο μέχρι τα 20€ είναι αυτό

https://www.thomann.de/gb/cordial_crm_5_fm.htm

7000802_800.jpg

χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι η διαφορά του με τα proel σε φθηνά συνοδά θα φτάνει εύκολα στα αυτιά σου...?

• Like 2

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...