cos_dr Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, dimsonic είπε χρόόοονια τώρα.... Μπορεί και να υπάρχει, αλλά δεν το ρισκάρω πια. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2018 σιγα σιγά μπαίνεις στο νόημα 1 με σήμα το μπιφτέκι
johnps Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 εγω βρηκα αυτο κατω απο το χριστουγενιατικο δεντρο...ειχα αφησει και καλτσα αλλα μαλλον δεν χωρουσε και το αφησε απο κατω... 1
otto## Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 OP Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 2 hours ago, johnps said: εγω βρηκα αυτο κατω απο το χριστουγενιατικο δεντρο...ειχα αφησει και καλτσα αλλα μαλλον δεν χωρουσε και το αφησε απο κατω... ενδιαφέρον δέντρο.
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Moderator Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ μόνο αυτό το πραγματάκι θέλω, λιτός φέτος. Αν μπορώ να γίνω άπληστος θα ήθελα και αυτήν εδώ την κυρία More is more. Yngwie Malmsteen
rockhead Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Oλα τα παραπάνω μια χαρά είναι, εγώ ζητάω το ποιο σημαντικό .....ποιο επιδέξια δάκτυλα 1
kein Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 https://www.residentadvisor.net/images/reviews/2012/nektar-panorama-p4_02.jpg Εγώ με ένα τέτοιο μαραφέτι, θα ήμουν κατευχαριστημένος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση