Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Moderator Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 4 minutes ago, Spyros Delta said: Εγω στο ψυγειο μου έχω ΜΟΝΟ film και μιση coca cola zero.....κατα κάποιο τρόπο σε ζηλεύω! 2 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 να τα και τα stacked@ 1 με σήμα το μπιφτέκι
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 7 minutes ago, dimsonic said: να τα και τα stacked@ αμέσως με πιάνει ο δέλτα 1 με σήμα το μπιφτέκι
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 για να ψιλοκοντράρω το Λάκη, να και μιά άποψη με obsolete means of sound reproduction... 5 με σήμα το μπιφτέκι
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Moderator Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 9 minutes ago, dimsonic said: για να ψιλοκοντράρω το Λάκη, να και μιά άποψη με obsolete means of sound reproduction... Τωρα μιλάμε! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 4 minutes ago, LK said: Τωρα μιλάμε! μια μέρα θα σου δείξω και τα άλλα, αλλά πρέπει να γεμίσω μια μηχανή με λίγο ILFORD που έχω κρατημένο για ειδικές περιστάσεις! 1 με σήμα το μπιφτέκι
Spyros Delta Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και λιγο σοβαρα τωρα (λιγο παλιες βεβαια - υπαρχουν καποιες αλλαγες και προσθηκες) Μπροστα μου Πισω Αριστερα μου Επεξεργασμένο 29 Νοεμβρίου 2018 από Spyros Delta 13 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Moderator Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 @ Spyros Delta Τα ψαράκια τα εχεις για decor ή τα καλλιεργείς για να πάνε ψυγείο; 1 5 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση