kein Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Τελική μορφή κι από μένα. λίγα μαζεματάκια στη μίξη, λίγο "ψευτοmastering" και βουρ επίσημα ! Πάντως το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό στον διαγωνισμό, κάποιες συμμέτοχες είναι πραγματικά εξαιρετικές, και δεν είναι λίγες. 7
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικό αποτέλεσμα. Καλή επιτυχία σε όλους! Επεξεργασμένο 30 Νοεμβρίου 2018 από Nikos Aravanis 5
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2018 Ψάξτε τον δεύτερο. 5 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
gvour Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2018 57 minutes ago, fusiongtr said: Ψάξτε τον δεύτερο. Ομορφαντρας! 1
gmoukou Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2018 Να'μαι και γώ. Καλό μήνα νά'χουμε παίδες και με το καλό όλοι οι διαγωνιζόμενοι. Πραγματικά υπάρχουν πολλές πολύ καλές συμμετοχές! Να και η δική μου άποψη.https://soundcloud.com/mourkousis/the-opening-adamaudio-soundtrack 6 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ.
gvour Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2018 12 minutes ago, gmoukou said: Να'μαι και γώ. Καλό μήνα νά'χουμε παίδες και με το καλό όλοι οι διαγωνιζόμενοι. Πραγματικά υπάρχουν πολλές πολύ καλές συμμετοχές! Να και η δική μου άποψη.https://soundcloud.com/mourkousis/the-opening-adamaudio-soundtrack Ωραιοτατο και κινηματογραφικο. 1
geodimitri Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2018 Ακούω πάρα πολύ ωραίες συμμετοχές από όλους!!! Μπράβο σας και καλή επιτυχία!!! 1
cigaret13 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, geodimitri είπε Ακούω πάρα πολύ ωραίες συμμετοχές από όλους!!! Μπράβο σας και καλή επιτυχία!!! Ευχαριστώ Δημήτρη..... 2
Guru npap Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2018 Guru Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2018 δουλειά δεν έχει ο διάβολος, πάλι μέσα ξέμεινα, ε πως να περάσει και η ώρα, να κι ένα ακόμα πάλι από εισαγωγή παλιού, αλλά πιο στοχευμένο αυτή τη φορά... 9 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση