Stelios86 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Thanks for the quick reply..Am Mr. Peter from Ontario (Canada) and am interested in buying this item for my friend in Nigeria and due to an urgently needed am ready to pay you 270euro and you can also calculate the total cost of this item plus the postage cost altogether via Local Post Office to Nigeria and attach me some photo's of the item as well. So, kindly end the sales for me and also reply with your bank details so that i can proceed with the transfer of payment into your bank account. Thanks. Θεούληδες :')
Arkoudelos Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 Am Mr. Peter from Ontario (Canada) and am interested in buying this item for my friend in Nigeria and due to an urgently needed am ready to pay you 530euro and you can also calculate the total cost of this item plus the postage cost altogether via Local Post Office to Nigeria and attach me some photo's of the item as well. So, kindly end the sales for me and also reply with your bank details so that i can proceed with the transfer of payment into your bank account. Thanks. Παιντί τέλει αγκοράσει επιφόνι γκια το σαμάνο πο έκι γκενέθλια να καλί πνεύματα ροκ από άλο γκόσμο ;D
guitarunner Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2014 Φίλοι μου χαίρετε.έχω μια αγγελία για πώληση κιθάρας και εδώ αλλά και στη xe.μου έρχεται λοιπόν μήνυμα από χe πως κάποιος ενδιαφέρεται για την αγγελία μου.το όνομα αυτής valerie hernandez.μου λέει πως θέλει κάποιες παραπάνω πληροφορίες οπότε της απαντώ κι εγώ στα αγγλικά και μου απαντα:Hello Thanks for the response , I'm satisfied with the condition of the add and the price , i want you to know i will not be able to come to view the add due to the nature of my work...i want you to know i will be the one to be responsible for the picked up and delivery to my home , I will be paying you through PayPal (www.paypal.com) which is a fast, safe and reliable method of payment.. .So i will be paying directly into your PayPal account without any delay. Get back to me with the details below : Name: PayPal Email address Cell Phone No.: so once i receive any of those details i will go ahead with the payment and then i will contact my shipping company after you get the payment. I will need your home address for the add to be Picked Up by the Shipping Company..i will be waiting for your response. Have a nice day. Mrs. Valerie. φυσικά δεν της έδωσα στοιχεία,της έστειλα MAIL και μου λέει πως είναι απο τη ΣΚΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ AA Shippers Co.μου φαίνεται για απάτη.εσείς τη γνώμη έχετε.δεν συνηθίζω να χρησιμοποιώ paypal γι'αυτό και ρωτάω.ευχαριστώ εκ των πρωτέρων για τις απαντήσεις
oselifer Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2014 Σίγουρα απάτη.. Ή θα σου στείλουν πλαστό email και καλά απο το paypal οτι πληρώθηκες, ή θα σε πληρώσουν κανονικά ,θα πάρουν την κιθάρα και μετά θα κάνουν dispute στο paypal οτι δεν την έστειλες.. Αν θέλεις να διαπιστώσεις τα λεγόμενα μου ,πες τους οτι αποστέλεις μόνο με δικό σου κούριερ και να προχωρήσουν στην πληρωμή.. Αν δεχτείς οποιαδήποτε πληρωμή μπες στο www.paypal.com να διαπιστώσεις πρώτα οτι έχουν μπει τα χρήματα και μετά στέλει με courier με tracking number.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2014 Administrator Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2014 Είναι η πιο διαδεδομένη απάτη. Τελεία. Live and let Live.
guitarunner Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2014 Φίλε OSELIFER σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.κι εγώ ήμουν σχεδόν σίγουρος οτι για απάτη πρόκειται αλλά ήθελα και μια επιβεβείωση.λεω να μην ασχοληθώ καθόλου με το θέμα παραπέρα ούτε καν θα της απαντήσω...που αμφιβάλλω αν προκειται για αυτή...μάλλον πρόκειται για αυτόν διότι είναι κοινή τακτική σε πολλές περιπτώσεις απάτης απ'οτι διάβασα να χρησιμοποιούν γυναικείο προφίλ για να αποπροσανατολίσουν και να τους δεις με κάπως μεγαλύτερη συμπάθεια.ευχαριστώ και πάλι.
guitarunner Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2014 Φίλε yameth ευτχυχώς ως τώρα όσες φορές έκανα συναλλαγη στο forum(είτε να αγοράσω είτε να πουλήσω)πάντα είχα να κάνω με τιμιους και συνεπείς ανθρώπους όπως κι εγώ ήμουν απέναντι τους.γι'αυτό και δεν ήξερα πως είναι κοινή περίπτωση απάτης.τώρα το έμαθα ευτυχώς χωρίς "δάκρυα".το νου μας γιατί κάνουν παρέλαση οι απατεώνες.
droneblack Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2014 Ακομα και ενα γκουγκλαρισμα να κανεις για την εταιρια που λεει...AA Shippers Co το πιο σχετικο που σου βγαζει ειναι αυτο http://www.aa-shipping.co.il/ Και θελει να μας πει οτι θα ερθουν αυτοι οι τυποι στην πορτα σου για να σου παρουν την κιθαρα και να "της" την πανε στο δικο "της" ;D ;D ;D Ελεος πια!!!
otto## Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2014 Ακόμη κυκλοφορεί αυτή η απάτη ρε παιδιά? Μου την είχαν "πέσει" κι εμένα στο παρελθόν.
mind_victim Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα...!! Πουλάω μια Jem Steve Vai κ μου έστειλε μια Mary Peter από Σκοτία ότι ενδιαφέρεται να την αγοράσει για έναν πελάτη της στις Η.Π.Α ρε παιδιά. Μάλιστα που δίνει κ λίγα παραπάνω λεφτά απ' ότι ζητάω κ μου είπε να αφαιρέσω την αγγελία από το site διότι θα την αγοράσει λέει...!! Μούφα τρελή???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση